Így tovább!

2017. október 31., kedd 12:09 | 1 éve 3 hónapja 19 napja 4 órája 14 perce
Csapatunk ghánai középpályása, Joseph Paintsil reméli, folytatjuk sorozatunkat a bajnokságban.
Így tovább!

Labdarúgó-csapatunk november 4-én, 15.30-kor a Debrecen ellen lép pályára a Groupama Arénában. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy érkezzenek időben a mérkőzés helyszínére, a minél gyorsabb és egyszerűbb bejutás érdekében.

Joseph Paintsil már várja a Debrecen elleni találkozót és reméli, a csapat megőrzi augusztus vége óta tartó veretlenségét a bajnokságban.

- Örülök, hogy sikerült elhoznunk a három pontot a Mezőkövesd otthonából. Nagyon nehéz találkozó volt, nagyot kellett küzdeni a győzelemért. Számomra az a legfontosabb, hogy minden egyes alkalommal győzzünk, mindegy, mekkora küzdelem árán - mondta Paintsil. - A tabellán is átvettük a vezetést, de ez most kevésbé fontos. A lényeg az, hogy továbbra is folytassuk a menetelésünket a bajnokságban a Debrecen ellen is. Fontos, hogy megfelelő mentalitással lépjünk pályára, igazi csapatként hajtsunk 90 percen át. Nagyon fontos lesz a találkozó számunkra, hazai pályán játszhatunk, és ha a legjobbunkat nyújtjuk, akkor a Debrecen ellen is meglehet a győzelem.

NB I, 15. forduló
2017.11.04., 15.30
FTC-DVSC