Intenzív mérkőzés

2018. február 24., szombat 22:11 | 11 hónapja 25 napja 17 órája 50 perce
Thomas Doll szerint sikerült megmutatnunk, milyen erőt képviselünk.
Intenzív mérkőzés

Labdarúgócsapatunk 5-2-es győzelmet aratott a Budapest Honvéd ellen 2018 első bajnoki mérkőzésén. A találkozó utáni sajtótájékoztatón Thomas Doll elégedetten értékelt.

- Nagyon intenzív mérkőzést láthattunk, a nézőknek nagyszerű látvány volt. Magunkra találtunk a mérkőzés kezdetén, majd egy kis figyelmetlenséget a Honvéd kihasznált. Látni lehetett, mennyire megedződött a csapat, visszataláltunk magunkhoz, a félidőben már 3-1-re vezettünk. A második félidő elején már eldönthettük volna a mérkőzést. Annak ellenére, hogy ez akkor még nem sikerült, mégis vezettünk, és nem engedtük vissza az ellenfelet a mérkőzésbe. A találkozónak ebben a szakaszában elveszítettük a céltudatosságunk, rövidpasszos játékot játszottunk, de ez nem sikerült ekkor, és ennek meg is volt a következménye. Dénesnek köszönhetően nem tudtak kiegyenlíteni 3-2-es állásnál. Ez nagyon fontos volt, Magyarország egyik legjobb kapusa van nálunk, már több tizenegyest is fogott. Ez volt a jel, ami felébresztett mindenkit, és így láttuk, hogy az előnyünket nem adhatjuk ilyen könnyen. Ha visszaemlékezünk a meccsre, a háromgólnyi különbség jogos, jobbak voltunk ennyivel. Nagyon sokat dolgoztak a játékosok, jól helyezkedtek, passzoltak, kombináltak. Jól váltottak támadásról a védekezésre, sok olyan dolgot láttam, amelyeket a felkészülés során gyakoroltunk. Ez nagyszerű és optimális kezdet volt az évre, megmutattuk, milyen erősek vagyunk itthon, mindezt a szurkolók támogatásával – mondta Thomas Doll.

Egy újságírói kérdésre, miszerint tudta-e a csapat, hogy a mérkőzés előtt a Videoton beért minket pontszámban, vezetőedzőnk határozott választ adott.

- Nincs szükség a Videotonra ahhoz, hogy motiváltak legyünk
– folytatta Doll. - Saját felkészülésünk volt, hat héten át keményen dolgoztunk. Semmilyen bajnokságot nem döntenek el a 20. fordulóban. Sok fontos mérkőzés van hátra, én vagyok az utolsó, aki a Videotonra figyel, a saját munkánkra kell koncentrálnunk.