Iskolában a Fradi

2018. január 3., szerda 11:11 | 1 éve 14 napja 9 órája 54 perce
2018-ban is folytatjuk a rendkívül sikeres Fradi Suli Programot. Játékok, sztárok, zöld-fehér nyeremények várhatják bármelyik iskola diákjait – VIDEÓ!
Iskolában a Fradi

2018-ban is folytatódik a Fradi Suli Program! Az iskolák a fradisuliprogram@fradi.hu címen jelezhetik részvételi szándékukat.

A 2015 őszén indult kezdeményezéssel már körbeutaztuk Magyarországot, sőt 2017-ben Erdélybe és Felvidékre is eljutott a Fradi Suli Program.

A kezdeményezésnek köszönhetően bő két év alatt 130 iskola 35 ezer diákja találkozhatott sikeres ferencvárosi sportolókkal, akik a tanulás és a rendszeres mozgás fontosságára hívják fel a gyermekek figyelmét. A tanulók lelkesen kérdeznek is sportolóinktól, az egyórás program végén pedig tömött sorokban várják, hogy autogramhoz vagy közös fényképhez jussanak.

A programon résztvevő gyermekek megismerkedhetnek a Ferencváros dicső és gazdag múltjával, mindemellett interaktív és szórakoztató játékokon vehetnek részt, Fradi-ajándékokat nyerhetnek, és lehetőséget kapnak arra, hogy egy kísérővel ingyen megtekinthessenek egy bajnoki labdarúgó-mérkőzést a Groupama Arénában.

A Fradi Suli Programot a Magyar Olimpiai Bizottság is elismerte: 2017-ben Fair Play díjjal tüntette ki az FTC-t kezdeményezéséért a Fair Play népszerűsítése kategóriában.

Gyulán négy iskola diákjai gyűltek össze a helyi sportcsarnokban…