Jobb játék kell!

2015. október 2., péntek 13:43 | 2 éve 8 hónapja 20 napja 14 órája 50 perce
Thomas Doll szerint sokkal jobb játékot kell nyújtanunk az elmúlt hetekben mutatott teljesítménynél, hogy legyőzzük a Honvédot.
Jobb játék kell!

Labdarúgó-csapatunk 3000. bajnoki mérkőzésére készül. A mieink szombaton 20.30-kor a Honvédot fogadják a Groupama Arénában, az NB I 11. fordulójában. Együttesünk vezetőedzője, Thomas Doll elmondta miben kell javulnunk, hogy három pontot szerezzünk a kispestiek ellen.

- A Puskás Akadémia ellen elkövetett hibákból tanulnunk kell – mondta a fradi.hu-nak Thomas Doll. - Ahogyan korábban is mondtam, egy-egy ilyen mérkőzésen sokkal több mozgással kell játszanunk. Ezt, illetve a rögzített szituációkat is gyakoroltuk a héten. Ugyanis most szombaton, a Honvéd ellen is szükségünk van a minél élesebb és változatosabb támadójátékra. Fontos volt azonban, hogy a védekezésünk ezúttal is rendben volt. Ez biztos pont, egy-egy szoros találkozón kulcsfontosságú, hogy ne kapjunk gólt. A győzelmi sorozat megszakadása miatt nem aggódunk. Az elmúlt fordulóban mutatott teljesítménynél tudunk sokkal jobban is játszani, és erre a jobb játékra szükségünk is lesz ahhoz, hogy sikerrel vegyük a Honvéd elleni találkozót.

Ne maradjanak le a 3000. bajnoki összecsapásról! A Honvéd elleni mérkőzés jegyinformációiért IDE kattintsanak!