Karácsonyi adománygyűjtés a Groupama Arénában!

2018. december 5., szerda 16:04 | 2 hónapja 14 napja 21 órája 20 perce
A szombati, Mezőkövesd elleni mérkőzésen várjuk az adományokat a stadionon kívül elhelyezett gyűjtőpontokon.
Karácsonyi adománygyűjtés a Groupama Arénában!

Karácsony közeledtével ismét összefogásra buzdít a Fradi-család! Most szombaton (2018. december 8.) az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén a Ferencvárosi Torna Club és a Lagardère Sports Hungary Kft. karácsonyi adománygyűjtést szervez. A közös jótékonysági esemény alkalmával rászoruló családok számára szervezünk gyűjtést, ezzel varázsolva szebbé szegényebb társaink ünnepét!

A felhívás keretein belül a MikulásGyárnak gyűjtünk adományokat. Elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, könyvet és játékot várunk adományként. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük. Így, amennyiben lehetőségük van, hozzanak minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot, rizst, olajat stb. A tartós élelmiszerek mellett szívesen fogadunk játékokat, könyveket is, ám arra kérjük kedves szurkolóinkat, hogy olyan ruhákat, könyveket hozzanak, amelyeket maguk és gyermekük is szívesen fogadnának.

Az ajándékokat és felajánlásokat kérjük dobozokba csomagolva adják majd le a stadionon kívül kihelyezett gyűjtőpontokon.

Az összegyűjtött adományokat a szombati mérkőzést követő héten játékosaink személyesen viszik el a MikulásGyárba, majd azokat később a Magyar Vöröskereszthez juttat el a Magyar Posta.

Amennyiben a szombati nap folyamán nem tudnak kilátogatni a Groupama Arénába, de szeretnének segíteni, úgy azt december 21-ig minden nap megtehetik. A személyes felajánlások a Millenáris Parkban (9:00 és 21:00 között) és a Lurdy házban (10:00 és 19:00 között) adhatók le. Az ajándékok postai úton is eljuttathatók a MikulásGyárba, ám kérjük a feladandó adományokat minden esetben zárt dobozokba tegyék és a dobozokra írják rá nagybetűkkel: MIKULÁSGYÁR.

Fogjon újra össze a Fradi Család, varázsoljuk szebbé rászoruló társaink karácsonyát! Mert segíteni jó!