Kevés ütközés

2018. augusztus 18., szombat 19:33 | 4 hónapja 28 napja 17 órája 55 perce
Vezetőedzőnk, Thomas Doll szerint nagyon sok labdát veszítettünk és több párharcot kellett volna nyernünk a Paks ellen.
Kevés ütközés

Mint arról ITT beszámoltunk, labdarúgócsapatunk 1-1-es döntetlent játszott a Pakssal hazai pályán az NB I 5. fordulójában. A találkozó után vezetőedzőnk, Thomas Doll értékelte a találkozót.

– Amilyen jól indult számunkra a meccs, annyira rosszul fejeztük be. Az első félidőben uraltuk a mérkőzést, az egyetlen probléma az volt, hogy az elveszített labdák után a védekezést rosszul oldottuk meg, és ez a kapott gólnál is látható volt. Gyakorlatilag nem voltak akcióink, test test elleni ütközések, csak ívelgettük a labdákat. Ezek nagyon bosszantanak, mert megpróbálunk szépen játszani, de sok labdát veszítünk. Az egy az egy elleni párharcokat sem úgy kezeltük, ahogy kellett volna. A Paks az első félidőben igyekezett megzavarni a játékunk ritmusát, de hiába számoltunk ezzel, mert a második félidőben sem tudtunk erre mit reagálni. Ma sokan nem teljesítettek jól, néhányan elbújtak a pályán, kevés volt a mozgás, egészen a kapusig játszottuk vissza a labdákat teljesen feleslegesen. Négy győztes meccs után nagyobb önbizalommal kellett volna pályára lépnünk. Néhány játékos elégedett volt azzal, hogy játszott, de nem igazán éreztem, hogy meg akarják nyerni a meccset, velük majd elbeszélgetek. A második játékrészben mutatott teljesítménnyel sem vagyok elégedett – kezdte Thomas Doll.

Vezetőedzőnk újságírói kérdésre a letámadások és az agresszivitás hiányát emelte ki.

– Jobban kellett volna őriznünk az 1-0-s előnyt, hiszen nem kell feltétlenül három-négy nullával hazaküldeni egy csapatot. Azonban, ha így védekezünk, nem támadjuk le az ellenfél játékosait, nincs agresszivitás, akkor ez történik. Láttuk korábban is, ha keményebb a meccs, akkor néhány játékosunkat nehezen lehet felfedezni a pályán. Ezt azért sajnálom, mert nagyon jó edzéseink voltak a héten, de majd akkor több ütközést és párharcot gyakorolunk – zárta értékelését vezetőedzőnk.