Lencsevégen a fiúk

2012. július 20., péntek 18:03 | 6 éve 6 hónapja 26 napja 16 órája 3 perce
Csapatunk portréfotózáson mutatta meg tudását.
Lencsevégen a fiúk
Portréfotózás 2012.07.20.

A szokásossal ellentétben a játékosok nem az Albert Stadion edzőpályáján, hanem a budapesti Fotósarok stúdiójában villogtak. Előbb az Albert Stadion centerpályáján készült el a csapatfotó, majd a stúdióban készült mindenkiről egy fotósorozat, amely elé nagy élvezettel álltak a fiúk. Egy lépés ide-pózolás oda, villantak a vakuk és készültek a jobbnál jobb képek, amellyel a játékosok az online felületen szolgálják ki a szurkolókat. Ezen kijelentést Mark Otten is osztotta:

- Nekünk az a dolgunk, hogy kiszolgáljuk a szurkolókat. A pályán a jó teljesítménnyel a világhálón pedig minőségi fotókkal. Ez hozzátartozik a szakmánkhoz. Én jól éreztem magam.

A várakozás alatt valamivel mindenki elütötte az időt: volt aki énekelt, volt aki rajzolt, volt aki telefonon játszott, a csapat nagyobb része viszont egy mozi teremhez hasonló szobában – Gárdi jóvoltából - „A csempészek” című filmet nézték meg.

- Szétültem magam a filmnézésnél, és már nagyon vártam, hogy bemenjek a stúdióba. Feldobtam a hangulatot – mesélte Jova Levente.

Csapatunk nyári szerzeménye, Máté János jól érezte magát:

- Jó volt, élveztem a fotózást. Nem újdonság ez számomra, hiszen voltam már korábban is hasonlón.

A fotók nemsokára láthatóak lesznek csapatunk honlapján, amelyhez kedden a ma elkészült csapatfotó is társulni fog, így a szurkolók láthatják együttesünk új mezét a következő szezonra. A csapatfotó facebook oldalunkról vagy a fradi.hu oldaláról is letölthető lesz.
Tekintse meg a fotózásról készített képgalériánkat.