Maglód-FTC 0-5

2012. június 23., szombat 18:08 | 6 éve 7 hónapja 26 napja 21 órája 47 perce
Csapatunk méltóképpen megemlékezett Gajda Istvánról.
Maglód-FTC 0-5

A mérkőzést megelőzően

Ma délután az idén fennállásának 100. évét ünneplő Maglód otthonában lépett pályára csapatunk. A találkozónak egy roppant szomorú oka is akadt: tavaly novemberben egykori játékosunk, Gajda István autóbalesetben életét vesztette, így a mai találkozó teljes bevételét a gyászoló család kapja meg.

I. félidő

A mérkőzés első felében különösebben nem forgott veszélyben a kapunk, míg az ellenfél Böde és Gyömbér átlövésénél kényszerült hárításra. A folytatásban kapufát is lőttünk, majd a 11. percben új igazolásunk, Böde Dániel egy bivalyerős lövéssel megszerezte a vezetést (0-1).

A 29. minutumban Somalia elfutását követően az egyik hazai védő a saját kapujába lőtte a labdát, így a félidőre 2-0-s előnnyel vonulhattunk.

II. félidő

A második félidőben tovább nőtt a mezőnyfölényünk, és úgy tűnt, hogy ez a gólok számában is megmutatkozik: az 53. percben Máté lőtt a kapuba, de a partjelző felemelte a zászlaját, így érvénytelenítették a találatot.

Mindez nem szegte új igazolásunk kedvét: Máté a 80. és a 85., valamint a 90. percben is betalált, így végül 5-0-ra győztünk.

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a próbajátékon levő Menyhárt a játékrész felénél sérülés miatt kidőlt, így a találkozót 10 emberrel fejeztük be.

A lelátó népe és a játékosok is méltóképpen emlékeztek meg Gajda Istvánról.

Nyugodj békében, Pisti…


Végeredmény
Maglód-FTC 0-5
FTC: Jova – Jovanovic, Otten, Klein, Sváb – Alempijevic, Cukic, Gyömbér – Böde – Pölöskey, Somalia
FTC, II. félidő: Gyenes – Menyhárt, Grúz, Batik, Fülöp – Gárdos, Hakola, Pölöskei II, Nyilasi – Orosz M., Máté
G.: Máté (3), Böde, Vincze (öngól)