Meccsinformációk

2018. szeptember 12., szerda 19:59 | 4 hónapja 3 napja 17 órája 23 perce
Fontos információk a szombati Honvéd-FTC labdarúgó bajnoki mérkőzésre.
Meccsinformációk

Listavezető labdarúgócsapatunk a bajnokság 8. fordulójában a második helyezett Honvéd otthonában játszik. A találkozó szombaton 19.30-kor kezdődik az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

A találkozó napján szurkolóink szervezett utazással is megközelíthetik a Bozsik Stadiont. Akik élni kívánnak ezzel a lehetőséggel, azok a Népligetben található Szöglet Presszó előtt gyülekezhetnek 17.00-tól. Innen szervezett buszjáratokkal utazhatnak az Új Hidegkuti Nándor Stadionhoz, amelyek 18.00-kor indulnak.

A mérkőzés lefújása után szurkolóink a buszokkal utazhatnak vissza a Népligethez.

A kényelmes, biztonságos és gyors szervezett buszos utazás csupán egy lehetőség szurkolóink számára, más módon is meg lehet közelíteni az Új Hidegkuti Nándor Stadiont.

Azok a szurkolóink, akik autóval érkeznek a mérkőzésre, a VIII. kerületi Sport utcában rendőri felügyelet mellett parkolhatnak. A parkolót a Százados utca irányából tudják megközelíteni.

Felhívjuk továbbá szurkolóink figyelmét a XIX. kerületi Rendőrkapitányság tájékoztatója alapján, hogy „a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást” kezdeményez a rendőrség.

A találkozóra már minden vendégjegy elfogyott.