Milan Peric aláírt

2012. augusztus 27., hétfő 22:15 | 6 éve 5 hónapja 22 napja 17 órája 15 perce
A szerb csatár kölcsönbe érkezik klubunkhoz a Videotontól.
Milan Peric aláírt

A mai este folyamán megszületett a megállapodás, így eldőlt, hogy Milan Peric a Ferencvárosban folytatja a pályafutását. A 26 éves szerb csatár a 2012/2013-as szezonra érkezik kölcsönbe a Videotontól.

Névjegy
Név: Milan Peric
Poszt: csatár
Születési idő/hely: 1986. 04.16., Cacak
Eddigi klubok: Mladost Lucani, Tavriya Simferopol, Hajduk Kula, Partizan Beograd, Jagodina (kölcsön), Nafta Lendava (kölcsön), Mladi Radnik (kölcsön), Metalac G.M. (kölcsön), Kaposvár, Videoton, Ferencváros

A szerb U21-es válogatott Milan Peric még nem volt nagykorú, amikor megkötötte első profi szerződését az FK Mladost Lucani csapatával, ahol 61 mérkőzésen 31 gólt lőtt.

A játékos ezt követően a Tavriya Simferopol-hoz, majd a Hajduk Kulához szerződött, ahol teljesítményére a két szerb óriás, a Crvena Zvezda, valamint a Partizan Beograd is felfigyelt - Peric végül az utóbbi ajánlatát fogadta el.

A támadó a Partizánnál töltött időszak alatt kölcsönben megfordult az FK Jagodina, a Nafta Lendava, a Mladi Radnik, valamint a Metalac G.M. csapataiban.

A játékos 24 esztendősen igazolt a Kaposvári Rákóczihoz, ahol hozta korábbi jó gólátlagát, így 2012-ben szerződtette a Videoton.

A Ferencváros a 2012/2013-as szezonra vette kölcsön a labdarúgót.