Motivált játék kell

2017. február 17., péntek 10:55 | 1 éve 2 hónapja 9 napja 20 órája 1 perce
Thomas Doll szerint ha hasonló szellemben lépünk pályára, mint a Honvéd elleni kupamérkőzésen, akkor jó esélyünk lehet a győzelemre a Debrecen ellen.
Motivált játék kell

Labdarúgó-csapatunk szombaton, 18.00-tól lép pályára a Debrecen ellen az NB I. 20. fordulójában. A mérkőzés jegyinformációért kattintson IDE. Thomas Doll szerint a DVSC elleni mérkőzések sosem egyszerűek, de megfelelő hozzáállással begyűjthetjük a három pontot.

- Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Debrecen és a Fradi mindig küzdelmes meccseket vív egymással. Hozzánk hasonlóan az ő csapatuk is sokat változott a télen. A tabella alján helyezkednek el, ezért nagy szükségük van a pontokra, akárcsak nekünk. Természetesen a győzelemért megyünk Debrecenbe. Van esélyünk a bajnokság megnyerésére, ennek érdekében pedig nem veszíthetünk több pontot. Motiváltan, tiszta fejjel kell kimenni a pályára. Ha úgy játszunk, mint a Honvéd ellen, akkor megnyerhetjük a találkozót – mondta Doll.

Vezetőedzőnk elégedett a csapat idáig nyújtott teljesítményével, ám úgy véli, vannak még elemek, amin javítanunk kell.

- Három-négy hete dolgozunk együtt az új játékosainkkal, és úgy gondolom, napról-napra jobban ismerik egymást, ezt már a mérkőzéseken is érzékelni lehet. Ez nagyon fontos, amikor hat-hét új játékost kell beépíteni. A Honvéd ellen ezt be is bizonyítottuk, de vannak még apróságok, amin javítanunk kell. Figyelnünk kell arra, hogy ne veszítsünk annyi labdát, ügyelni kell a gyorsaságra, szóval van még munka bőven.

NB I, 20. forduló
DVSC-FTC
2016.02.18., szombat, 18.00
Jegyek: online ITT, vagy a Groupama Aréna jegypénztárában (általános nyitva tartás: hétfő: Zárva, K-P: 10.00-18.00, szombaton: 9.00-13.00, vasárnap: zárva), vagy a Nagyerdei Stadion vendégpénztárában szombaton 16.00-tól.