Nagy lehetőség

2013. április 23., kedd 12:51 | 5 éve 9 hónapja 28 napja 17 órája 31 perce
Ricardo Moniz további fejlődést vár a szerdai Ligakupa-döntő kapcsán is.
Nagy lehetőség

Csapatunk szerdán, 17.30-kor a Ligakupa döntőjében a Videoton ellen lép pályára. A fehérvári csapat korábban három alkalommal zárt a 2007-ben életre hívott sorozat élén, míg a mieink első alkalommal jutottak be a fináléban.

A találkozó kapcsán Ricardo Moniz kiemelte, egy huszonnyolcszoros bajnok számára is nagy elismerés, ha a Ligakupa trófeájáért küzdhet.

- Nem csak a csapat, hanem az egész klub számára nagyon fontos, hogy újra egy kupasorozat döntőjében léphetünk pályára – fogalmazott a holland szakember. – Az, hogy idáig eljutottunk, az egész stáb érdeme. Számunkra végig nagyon fontos volt a Ligakupa, úgy gondolom, hogy ez egy jó, és fontos sorozat. Nagyon sokat profitáltunk a Ligakupa-mérkőzésekből, hiszen teljes csapattal játszhattunk, így a kondicionális felkészülésbe is beleillettek ezek a találkozók.

A sorsolás sajátossága, hogy egy héten belül kétszer is megmérkőzünk a Videotonnal – a szerdai Ligakupa döntőt követően a piros-kékeket vasárnap a Puskás Stadionban fogadjuk.

- Tiszteljük a Videotont, mivel ők is látványosan próbálnak meg futballozni – folytatta Moniz. – Sok jó, kreatív labdarúgóval rendelkeznek, de ahogy mi, úgy ők is küszködnek a védekező csapatok ellen. Úgy vélem, hogy mindkét csapat játékosai számára nagy lehetőség a Ligakupa-döntő a további fejlődés szempontjából.