Parkolási lehetőség

2018. július 11., szerda 14:15 | 5 hónapja 6 napja 5 órája 56 perce
A csütörtöki, Maccabi Tel-Aviv elleni Európa Liga-selejtezőn is igénybe vehetik drukkereink klubunk murvás parkolóját!
Parkolási lehetőség

Labdarúgócsapatunk július 12-én, csütörtökön, 19.00-kor a Maccabi Tel-Aviv ellen vív Európa Liga-selejtezőt a Groupama Arénában.

A Groupama Aréna kapuit már 17 órától megnyitjuk, és a meccs előtt is izgalmas programokkal várjuk szurkolóinkat.

Drukkereink természetesen ezúttal is igénybe vehetik klubunk murvás parkolóját, amelybe gépjárművel kizárólag a Rákóczi híd felől érkezve, a Könyves Kálmán körútról állhatnak be az autóval érkezők.

Aki a másik irányból, az Üllői út felől érkezik a Könyves Kálmán körúton, az a Lurdy Háznál tud visszafordulni. A Lurdy Ház tövében található Shell kút előtt kell – az ábrán láthatóan – jobbra lefordulni a Könyves Kálmánról, majd a kút háta mögött elhaladni a Lurdy Házig, ott jobbra, majd kétszer balra fordulva rákanyarodni a Mester utcára, amelyről nagy ívben balra fordulva ismét a Könyves Kálmán körúton találják magukat szurkolóink.

A M3-as metró hétvégi és esti pótlása mellett, a nyári időszakban az 1-es villamos vonalán zajló pályafelújítási munkák is érinti a Groupama Aréna rendezvényeire érkezőket.

Július 7-től 28-ig a Közvágóhíd és a Puskás Ferenc Stadion között, július 28-tól augusztus végéig pedig a Közvágóhíd és a Népliget között az 1-es villamos helyett pótlóbuszok közlekednek.

Július 14. és 28. között a népligeti csomópontban a vágányfelújítási munkálatok miatt bizonyos kanyarodási irányok letiltásra kerülnek, ebben az időszakban az M3 metrópótló autóbuszok Kőbánya-Kispest felé terelt útvonalon közlekednek, a Népligetnél a 914-es és 950-es éjszakai buszok megállójában lehet rájuk felszállni.

A július 12-i mérkőzés végén a Népligetnél tartalék autóbuszokat biztosít a BKK a pótlójáratok szükséges sűrítése esetére, a nézőközönség zökkenőmentes hazajutása érdekében.

A tájékozódást táblákkal igyekszünk segíteni a parkoló környékén, illetve a csatolt ábrával segítünk eligazodni.

A parkolót 500 forintért lehet igénybe venni.

Európa Liga-selejtező, 1. forduló, 1. mérkőzés
FTC–Maccabi Tel-Aviv
Július 12., 19.00, Groupama Aréna
Jegyek: online ITT, személyesen a Groupama Aréna Jegypénztárában (K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00)
Kapunyitás: 17.00
Szurkolói információk: ITT