Parkolási lehetőség

2018. december 6., csütörtök 13:29 | 2 hónapja 13 napja 22 órája 53 perce
A szombati, Mezőkövesd elleni mérkőzésen is igénybe vehetik drukkereink klubunk murvás parkolóját!
Parkolási lehetőség

NB I-es listavezető labdarúgóink december 8-án, szombaton, 17.00-kor a Mezőkövesdet fogadják a Groupama Arénában.

Drukkereink természetesen ezúttal is igénybe vehetik klubunk murvás parkolóját, amelybe gépjárművel kizárólag a Rákóczi híd felől érkezve, a Könyves Kálmán körútról állhatnak be az autóval érkezők.

Aki a másik irányból, az Üllői út felől érkezik a Könyves Kálmán körúton, az a Lurdy Háznál tud visszafordulni. A Lurdy Ház tövében található Shell kút előtt kell – az ábrán láthatóan – jobbra lefordulni a Könyves Kálmánról, majd a kút háta mögött elhaladni a Lurdy Házig, ott jobbra, majd kétszer balra fordulva rákanyarodni a Mester utcára, amelyről nagy ívben balra fordulva ismét a Könyves Kálmán körúton találják magukat szurkolóink.

A tájékozódást táblákkal igyekszünk segíteni a parkoló környékén, illetve a cikk alján csatolt ábrával segítünk eligazodni. A parkolót 500 forintért lehet igénybe venni.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy ne használják parkolásra a Rezső teret és a környező zöldterületet, mert az kerékbilincset és szabálysértési eljárást vonhat maga után.

A mérkőzés 17.00-kor kezdődik, a Groupama Aréna kapuit azonban már 15.00-tól megnyitjuk.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Groupama Arénában rendezett eseményeken dohányozni csak az arra kijelölt helyeken szabad. Tisztelettel megkérjük kedves szurkolóinkat a pályarendszabály betartására.