Rebrov: „A büntetőket nem én ítélem meg…”

2018. december 6., csütörtök 13:52 | 2 hónapja 13 napja 22 órája 6 perce
Az idei utolsó sajtócsütörtökön Sergei Rebrov vezetőedző mellett ezúttal labdarúgóink közül Fernando Gorriarant kérdezhették az újságírók a szombati, Mezőkövesd elleni találkozó előtt.
Rebrov: „A büntetőket nem én ítélem meg…”

Vezetőedzőnket arról faggatták, milyen volt megtapasztalnia szerdán, Sényőn a vidéki kupahangulatot, valamint hogy milyen következtetéseket vont le a mérkőzésről a hétvégére.

- Érdekes találkozó volt. Miután tizenegyest kaptunk, az egyik szurkoló a mérkőzés hátralévő részében ordítozott nekem, pedig a büntetőket nem én ítélem meg… Amikor egy ilyen nagy csapat játszik egy kisebb településen, az mindig megmozgatja a helyi közösséget, rengetegen érdeklődtek a mérkőzés iránt. Úgy érzem, komolyan vettük az összecsapást, megérdemelten győztünk, igaz, az első félidőben voltak problémáink, sokszor elveszítettük az emberünket, és előfordult, hogy csak a szívünk vitt előre, nem gondolkodtunk eleget. A második félidőben felgyorsítottuk a játékunkat, és ennek meglett az eredménye. Ugyanezt a hozzáállást és koncentrációt szeretném látni a szombati, Mezőkövesd elleni mérkőzésen is - mondta Rebrov.

Gorriaran kérdésre válaszolva elmondta, most már újra százszázalékos állapotban van, valamint az őszi elsőség gondolatára is reagált.

- Ismét késznek érzem magam arra, hogy végigjátsszam a kilencven percet. Nehéz találkozóra számítok szombaton, a Mezőkövesd várhatóan átadja majd nekünk a területet, és a kontrákra rendezkedik be, nem lesz könnyű feladatunk. Tudjuk, hogy bebiztosíthatjuk az őszi elsőséget, de most nem ezzel foglalkozunk, mert hosszú lesz a tavaszi szakasza is a bajnokságnak, ezért minden mérkőzés fontos, és az is, hogy szombaton itthon tartsuk a három pontot - zárta gondolatait Gorriaran.