Szórakoztató meccs

2018. március 10., szombat 19:33 | 11 hónapja 10 napja 11 órája 13 perce
Thomas Doll dicsérte a Ferencváros játékát, és azt is elárulta, mi áll Böde Dániel remek tavaszi teljesítménye mögött.
Szórakoztató meccs

Labdarúgócsapatunk 5-0-ra legyőzte hazai pályán a Balmazújvárost. A találkozó után vezetőedzőnk, Thomas Doll érthetően elégedetten értékelt.

- Ahogy a legutóbbi hazai meccsen, ismét sok gólt lőttünk, sok helyzetet alakítottunk ki, nagyon szórakoztató mérkőzést játszottunk. Az elmúlt két hazai mérkőzésen 10 gólt szereztünk, ez egyáltalán nem magától értetődő teljesítmény. A fiúk alaposan felkészültek erre a meccsre, miután múlt héten könnyelműen pontokat adtunk ki a kezünkből. Jól kezdtük a meccset, korán vezetést szereztünk, szépen kidolgozott akciókból lőttünk gólokat. Végig támadólag léptünk fel, ennek ellenére nem hagytunk lehetőségeket az ellenfélnek. A csapat önkívületi állapotban játszott, talán még ennél is több gólt szerezhettünk volna. Nagyon örülök, hogy amióta a Fradi edzője vagyok, egy-egy elvesztett meccs után rendszeres, hogy gyorsan visszatalálunk a győztes útra.

A német mester a triplázó Böde Dániel teljesítményére is kitért.

- Mesterhármast lőtt, igen. Ezért játszik elöl... De komolyra fordítva: nagyon fontos volt számára, hogy végre problémamentes, sérülésmentes felkészülése volt. Azt hiszem, a csapaton belüli konkurenciaharc is jót tett neki. A régi Böde Danit láthatjuk, aki nem véletlenül játszik hosszú évek óta itt, a Fradinál. Minden szempontból jól érzi magát az együttesben, így lehet ilyen jó teljesítményt nyújtani.