Szurkolói információk

2015. július 20., hétfő 13:00 | 2 éve 11 hónapja 2 napja 15 órája 33 perce
Érvényes, az FTC-n keresztül vásárolt belépő nélkül senki se induljon útnak Szarajevóba. Akár a határról is visszafordíthatják drukkereinket.
Szurkolói információk

Labdarúgó-csapatunk július 23-án, csütörtökön 18.00-tól küzd meg ismét a bosnyák Zeljeznicarral az Európa Liga második selejtezőkörében. Az első mérkőzésen elszenvedett 1-0-s vereség után Szarajevóban nyernie kell együttesünknek a továbbjutás kiharcolásához.

Ellenfelünk az Asim Ferhatovic Hase Stadion Északi szektorát jelölte ki szurkolóink számára. Az ide szóló vendégbelépők kizárólag a Ferencvárosi Torna Clubon keresztül vásárolhatók meg 3200 forintos egységáron. A mérkőzésre csak új szurkolói kártyával rendelkező drukkerek válthatnak jegyet.

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy érvényes, az FTC-n keresztül vásárolt belépő nélkül senki se induljon útnak Szarajevóba. Ebben az esetben ugyanis szurkolóinkat nem engedik be a stadionba, sőt, akár a határról is visszafordíthatják őket.

A mérkőzésre ma (hétfőn) és kedden is 10.00 és 18.00 között lehet jegyet venni a Groupama Aréna Jegypénztárában. Emellett természetesen online jegyvásárlásra is van lehetőség.

Online vásárlás esetén a kapott vouchert kell kinyomtatni, a jegyet pedig a mérkőzés helyszínén lehet majd átvenni.

Aki korábban még nem regisztrált, az nyitva tartási időben megteheti ezt a Groupama Arénában található Jegy- és Regisztrációs Központban, majd ezt követően vásárolhat jegyet az összecsapásra.