Szurkolói tájékoztató

2018. július 6., péntek 12:30 | 5 hónapja 11 napja 8 órája 8 perce
Tájékoztató az FTC–Maccabi Tel-Aviv labdarúgó Európa Liga-selejtező mérkőzéshez.
Szurkolói tájékoztató

Labdarúgócsapatunk a 2018/19-es Európa Liga selejtezőjében az izraeli Maccabi Tel-Aviv ellen, hazai pályán kezdi meg szereplését július 12-én. A találkozóra 30%-os kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet bérleteseink, a bérletet pedig akár labdarúgóinktól is megvásárolhatják szurkolóink.

Kérjük drukkereinket, hogy olvassák át az alábbi tájékoztatót.

A Ferencvárosi Torna Club ezúton szeretné megköszönni Önnek, hogy a helyszínen bíztatja labdarúgócsapatunkat a 2018. július 12-én, csütörtökön 19:00 órától megrendezendő Ferencváros–Maccabi Tel-Aviv FC UEFA Európa Liga-selejtező mérkőzésen. Ezúton szeretnénk felhívni minden kedves jegyvásárló figyelmét azon információkra, melyek az esemény helyszíni megtekintéséhez szükségesek.

• A mérkőzésre csak a transzparens@fradi.hu e-mail címre 2018. július 9. hétfő 16:00 óráig eljuttatott, engedélyezett, illetve felirat nélküli, piros-fehér-zöld (nemzeti színű) vagy zöld-fehér molinót/zászlót szabad bevinni.
• A behozott molinók semmilyen diszkriminatív, sértő, erőszakos, obszcén, kirekesztő, politikai, sporttal nem összefüggő tartalommal nem rendelkezhetnek, önkényuralmi jelképeket, illetve más népet, nemzetet hátrányosan megkülönböztető kifejezéseket nem tartalmazhatnak.
• A behozott molinók/zászlók nem rendelkezhetnek olyan vagy hasonló tartalommal, melyek a FARE (Football Against Racism in Europe) szervezet által tiltott szimbólumnak minősülnek.
• Kérjük, tartózkodjon minden trágár, kirekesztő, más népet, nemzetet hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulástól.
• Tisztelettel megkérjük minden kedves szurkolónkat, hogy kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek vagy antiszemita jelképként értelmezhet, és erre figyelmeztessék szurkolótársaikat is. A „szívtől az égig” karmozdulat egy kézzel egyáltalán nem végezhető!!!
• A néző semmilyen pirotechnikai eszközt, füstölőt, petárdát, hanggránátot stb. nem vihet be a stadionba.
• Azon nézők, akik szabályszegő magatartást tanúsítanak, súlyos anyagi és erkölcsi kárt okoznak a klubnak. Fegyelmi vétség esetén az UEFA által kiszabandó nagy összegű pénzbírságot, akár több mérkőzésre vonatkozó zárt kapus büntetést és a klub UEFA versenysorozatokból történő kizárását kockáztatják!
• Nézőink vállalják, hogy saját személyazonosságukat igazoló okmányokkal lépnek be a rendezvényre, betartják a stadion pályarendszabály rendelkezéseit és vállalják, hogy az esemény során a rendezők biztonsági felvételeket készíthetnek róluk, és kártékony magatartás esetén ezek alapján felelősségre vonhatóvá, anyagi kártérítésre kötelezhetővé válnak.

Köszönjük, hogy együttműködő hozzáállásával segíti a Ferencváros nemzetközi szereplését.

Kapcsolódó tartalmak

A három cél

Kubatov Gábor, az FTC elnöke bajnoki címet, EL-csoportkört és jó szurkolói viselkedést vár a 2018/19-es idénytől - VIDEÓ!