Túl az első edzésen

2013. június 24., hétfő 12:40 | 5 éve 7 hónapja 26 napja 3 órája 34 perce
Öt próbajátékos, Jean Carlos Dondé, Nagy Dominik, Elek Róbert, Adin Jahic és Nagy Ádám is részt vett az első tréningen.
Túl az első edzésen
2013/2014: Az első edzés

Néhány hetes pihenőt követően labdarúgóink hétfő délelőtt ismét a népligeti edzőkomplexumban gyűltek össze. A napot közös reggeli nyitotta meg, amit követően csapatunk elkezdte az első edzést.

A tréningen nem vett részt Böde Dániel, Gyömbér Gábor, Muhamed Besic, Jova Levente, valamint Batik Bence, akik válogatottbeli kötelezettségeik miatt hosszabb pihenőt kaptak.

Együttesünk első edzése futó- és erőnléti gyakorlatokkal telt, de játékosaink örömére a labda is előkerült, területszűkítő játékok tették színesebbé a délelőttöt.

Az első edzésen néhány próbajátékos is szerepet kapott. A korábban a Feyenoordban, a Hamburgan és a Fluminensében is foglalkoztatott Jean Carlos Dondé, a PMFC utánpótlás-válogatott fiatalja, Nagy Dominik, valamint a korábban a román bajnok Otelul Galati alkalmazásában álló Elek Róbert is együtt készült Ricardo Moniz játékosaival.

Ugyancsak ott volt a hétfői tréningen két fiatal labdarúgó, Adin Jahic, valamint Nagy Ádám, akik a napokban bizonyíthatják be szakmai stábunknak, hogy a csapat számára erősítést jelentenek.

A délután folyamán a mieink újabb tréningen vesznek részt, és a továbbiakban is napi két edzéssel készülnek a bajnokság rajtjára.

A hét folyamán újabb magyar és külföldi próbázók érkeznek csapatunkhoz.

Honlapunk még a mai nap folyamán videós interjúkat közöl szakvezetőnkkel és két játékosunkkal.