Vásárolj Fradikártyával!

2017. január 11., szerda 12:01 | 1 éve 3 hónapja 15 napja 18 órája 53 perce
Drukkereink a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően számos Fradi termékhez juthatnak hozzá, akár 60%-os kedvezménnyel!
Vásárolj Fradikártyával!

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépők megváltásakor hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszeren belül drukkereink jelenleg 68 partner 850 elfogadóhelyén vásárolhatnak kedvezményesen kártyájuk felmutatása ellenében. Ezek közül néhány üzletben a klub saját márkás termékeit is megvehetik a Fradi Kártyával rendelkezők. Az alábbiakban ezekből a helyekből mutatunk be néhányat!

Még nem késő ellátogatni a Fradi Shop online felületére (az oldal IDE kattintva érhető el), vagy akár személyesen betérni a Groupama Arénában található üzletbe, mert az Újévi Akció keretein belül számos olyan termék kedvezményes áron megtalálható, ami minden Fradista drukker igényét kielégítheti.

A Nike Piquet-pólói most minden színben fél áron kaphatóak, de ha valaki a női nemnek szeretne kedveskedni, akkor a Fradi by Saxoo női termékeihez is 40-50 százalékkal olcsóbban juthat hozzá. A kínálatban szerepel ezen kívül többek között télikabát vagy férfi ing, de akár már most akciósan beszerezhető a nyári rövidnadrág is.

A Saxoo London ruhaüzlet országszerte 28 elfogadóhellyel várja szurkolóinkat. Budapesten szinte az összes nagyobb bevásárlóközpontban, illetve a nagyobb megyeszékhelyek plázáinak Saxoo London üzleteiben is kaphatóak a Fradi by Saxoo kollekció darabjai.

A Football Fanshop kilenc fővárosi üzletében szintén kaphatók Fradi-termékek. A cég boltjait szurkolóink az Aréna Plázában, az Árkádban, a Mammutban, a Westendben, a Köki Terminálban, az Allee-ban, a Camponában és a Pólus Centerben találhatják meg.

A Fradi-borok és Fradi-pezsgők a Veritas Borkereskedés két üzletében: a Szőlőkert közben, valamint a Dohány utcában vásárolhatóak meg.

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információk ITT érhetőek el.