Végig hajtanunk kellett

2018. március 11., vasárnap 10:41 | 9 hónapja 8 napja 3 órája 54 perce
Joseph Paintsil szerint nehezebb volt a Balmazújváros elleni mérkőzés, mint kívülről tűnt, és örül, hogy ismét gólt lőtt – VIDEÓ!
Végig hajtanunk kellett

Labdarúgócsapatunk az NB I 22. fordulójában 5-0-ra legyőzte a Balmazújvárost. A találkozó első gólját Joseph Paintsil szerezte, aki már 7 találatnál jár a bajnokságban.

– A meccs nem volt annyira könnyű, mint amennyire az kívülről tűnt. Keményen védekezett a Balmazújváros, nehezen törtük át a védelmüket. A második félidőben sem engedhettünk ki, akkor is presszionálni kellett őket, már amikor a gyepre kifutottunk. Csak így nyerhettünk, hogy nem engedtük el a gyeplőt. Számunkra ez a legfontosabb. Természetesen örülök a gólomnak is, de ez a feladatom. Jövő szombaton jön a következő ellenfél, a Puskás Akadémia, most már ez van a fejemben.

Labdarúgócsapatunk március 17-én, szombaton, 19.30-kor a Puskás Akadémiát fogadja a Groupama Arénában. A Puskás elleni bajnokin már nem lesz érvényben a szektorbezárás.

A mérkőzésre online megszokott felületünkön, míg személyesen a Groupama Aréna Jegypénztárában vásárolhatja meg belépőjét. A Jegypénztár nyitvatartását érintő közleményt ITT olvashatja.

Joseph Paintsil gólja a Balmazújváros ellen:A Balmazújváros elleni győzelem kommentár nélkül: