„Meg akarom mutatni, hogy sokkal több van bennem!”

2018. december 21., péntek 9:52 | 1 hónapja 29 napja 7 órája 44 perce
Footgolf-játékosunk, Ujvári Izabella éppen lemaradt a dobogóról a világbajnokságon, de egy értékes elismerés így is az övé lett.
„Meg akarom mutatni, hogy sokkal több van bennem!”

Mint arról ITT beszámoltunk, az FTC footgolf-játékosát, Ujvári Izabellát választotta a magyar szövetség az év legjobbjának. Izabella így a birkózó Bácsi Péter, a vízilabdázó Varga Dénes és az akrobatikus tornász, Horváth Elizabet mellett a Fradi negyedik olyan sportolója lett, aki kiérdemelte idén az elismerést sportága honi szövetségétől.

„Nagyon szépen köszönöm a gratulációt! Örülök és hatalmas megtiszteltetés, amikor ismeretlen emberek gratulálnak és elismerik a sportteljesítményemet” – mondta Ujvári Izabella, aki nemrég tért haza a Marokkóban megrendezett világbajnokságról, ahol csak éppen lemaradt a dobogóról, de az előkelő negyedik helyen végzett.

„Nagyon elfáradtam. Mentálisan és fizikailag is, de megérte! A saját bőrömön tanultam meg egy nagyon fontos dolgot: tiszta szívvel és lélekkel kell az álmainkat kergetni és megvalósítani és akkor az élet mindent visszaad! Jót is, rosszat is! Bár a dobogó legfelső fokára szerettem volna felállni, sokat hibáztam a felkészülés alatt. Két év múlva ott szeretnék lenni a világbajnokságon és okulva a mostani hibákból, meg szeretném szorítani a világ legjobbjait. Meg akarom mutatni, hogy sokkal több van bennem! Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek az egész éves támogatást! Köszönöm a versenytársaimnak is, hiszen tőlük és általuk is sokat tanultam” – tette hozzá Iza.