A döntőre készülve

2017. április 27., csütörtök 11:11 | 1 éve 25 napja 21 perce
Bajnoki címvédő és friss kupagyőztes női labdarúgó-csapatunk a női NB I felsőházi rájátszásának 6., utolsó fordulójában Győrbe látogat.
A döntőre készülve

A kupagyőzelem után sincs megállás női labdarúgóink számára, az élvonalbeli bajnokságban ugyanis még komoly kihívás vár Dörnyei Balázs csapatára. Az eredmények alapján az már korábban eldőlt, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan a bajnoki döntőt ezúttal is a Ferencváros és az MTK vívja majd egymással (az első mérkőzést május 8-án 16 órától rendezik a Bihari úti Kocsis Sándor Sportközpontban), azonban addig még hátravan a bajnokság felsőházi rájátszásának utolsó fordulója, amelyben lányaink péntek délelőtt Győrbe látogatnak.

Az eredetileg vasárnapra kiírt találkozót időpontváltozás miatt korántsem játékos- és szurkolóbarát kezdéssel, pénteken 11 órától játsszák Győrben, szerencsére azonban a rájátszást toronymagasan megnyerő ferencvárosiak számára a mérkőzésnek már nincs tétje, csupán a döntőre való felkészülés miatt van némi jelentősége. A győrieket azonban fűtheti a visszavágás vágya, ugyanis az április 19-ei kupadöntőben éppen az ETO elleni 6-0-s győzelemmel szerezték meg a mieink zsinórban harmadik Magyar Kupa-győzelmüket (a döntőről és az azt követő ünneplésről készült videós összeállítás IDE kattintva érhető el).

A két csapat bajnoki meccsen legutóbb márciusban találkozott, a rájátszás első fordulójában, akkor a Ferencváros gólgazdag mérkőzésen Fenyvesi Evelin és Sladjana Bulatovic góljaival 5-2-re győzött (a meccs összefoglalója megtekinthető ITT).

JET-SOL Liga Női NB I, felsőházi rájátszás, 6. forduló
ETO FC Győr – FTC
2017. április 28., 11.00
Győr, ETO stadion