Csapatépítés

2017. május 15., hétfő 11:26 | 1 éve 2 hónapja 1 napja 7 órája 11 perce
Bajnoki címvédő női labdarúgó-csapatunk a bajnoki döntő második mérkőzésére lézerharccal hangolt.
Csapatépítés

Női labdarúgó-csapatunk hétfőn, 16.00-tól a Hidegkuti Nándor Stadionban lép pályára az MTK ellen, a bajnoki döntő második mérkőzésén. Lányaink a finálé első összecsapásán vereséget szenvedtek, így óriási szükségük van a győzelemre, hogy aztán következhessen a mindent eldöntő, harmadik találkozó.

A döntő napján érdemes lesz követni a megújult Fradi applikációt, hiszen exkluzív, máshol nem elérhető tartalmakkal várjuk szurkolóinkat. Az applikációról a letöltési segédlettel együtt minden fontos tudnivalót megtalál ITT!

Játékosaink a döntő előtt csapatépítő tréningen vettek részt, méghozzá egy lézerharc keretein belül. A csata egy rövid ismertetővel indult, ami után két részre bontották a társaságot. A csapat egyik fele védőként, másik fele pedig támadóként vehette birtokba a pályát.

Kapusunk, Németh Júlia bebizonyította, hogy nem csak a kapuban, hanem a harctéren is jól megállja a helyét.

- Nagyon tetszett a mai közös programunk, és ezzel úgy gondolom, nem voltam egyedül. Először próbáltam ki a lézerharcot, de nagyon élveztem! Pörgős, izgalmas, igazi csapatépítő játék. Remélem, hogy lesz még alkalmunk a csapattal részt venni benne máskor is. Nem igazán volt taktikám. Vagyis inkább azt mondanám, hogy öngyilkos taktikát választottam. Csak mentem előre. Nekem még gyakorolnom kell, de volt pár igazi katona is a csatamezőn – mondta Németh Júlia

Középpályásunkat, Nagy Ágnest vezetőedzőnk, Dörnyei Balázs búcsúztatta az utolsó mindent eldöntő párharcban.

- Nagyon élveztem a játékot, jó csapatépítő volt. Nem igazán volt taktikánk, próbáltunk egymással párban lenni és fedezni egymást - mesélte Nagy Ágnes.

A játék során bebizonyosodott, hogy Zágor Bernadett nem csak az ellenfél kapuja előtt, de a lőtéren is pontosan céloz.

- Nagyon élveztem a játékot, gyorsan elrepült ez az egy óra. Két csapatban harcoltunk, és így próbáltuk az ellenfél játékosainak életeit csökkenteni. Nem lehetett fejvesztve előre rohanni, csapatjátékra, taktikára volt szükség ahhoz, hogy nyerni tudjunk. Hol az egyik,h ol a másik csapatnak sikerült beszorítania az ellenfelet,így végül mindkét fél örülhetett. A játék megkezdése előtt csocsóval, léghokival melegítettünk be, ami ugyancsak élvezetesen telt - mondta Zágor Bernadett.

A sok nevetéssel, és izgalmas csatákkal tarkított délutánt követően pedig mindenki már a bajnoki döntő második mérkőzésére készült.

Női bajnoki döntő, második mérkőzés
MTK-FTC
2017.05.15., 16.00
Új Hidegkuti Nándor Stadion