Fontos meccs jön

2017. szeptember 18., hétfő 12:05 | 9 hónapja 28 napja 6 órája 22 perce
Női labdarúgó-csapatunk szombaton az idén komoly célokat kitűző Győr együttesét fogadja a bajnokság ötödik fordulójában.
Fontos meccs jön

Női labdarúgóink a hétközi válogatott mérkőzés után már újra a bajnokságra koncentrál. Dörnyei Balázs tanítványai az ötödik fordulóban szombaton 15.00-tól az ETO FC Győr csapatát fogadják a Bihari úton. A mieink magabiztosan, három győzelemmel kezdték a bajnokságot, a negyedik fordulóban Szombathelyen azonban becsúszott egy döntetlen, de tíz ponttal így is a női NB I tabellájának élén áll a Ferencváros – éppen soron következő ellenfelével, a Győrrel holtversenyben.

A győriek kerete jelentősen átalakult a nyáron: Aline Reis személyében brazil válogatott játékos érkezett kapusposztra, a középpályát pedig portugál válogatott labdarúgóval, Adriana Rodriguessel tette acélosabbá a szakmai stáb. A magyar válogatott támadója, Sipos Lilla ugyancsak a győrieket választotta, illetve az NB II tavalyi gólkirálynője, Csötönyi Tímea szintén új futballista a keretben. Kanadai és argentin légiósa is van a csapatnak, miután Győrbe érkezett Paula Ugarte, Bruna Turcatto és Alison Lemon, valamint változás történt edzőposzton is, az új idényben Lenzsér Zsolt irányítja a csapatot. Ellenfelünk eddigi mérlege az első négy forduló után három győzelem mellett egy döntetlen, így a mieinkkel azonos pontszámmal a tabella második helyén állnak.

Jó előjel lehet a Ferencváros számára, hogy tétmérkőzésen még veretlenek vagyunk a győriekkel szemben.

Az ETO elleni találkozót szeptember 23-án, szombaton 15:00-tól rendezik az FTC Női Labdarúgó Központban. A mérkőzésre a belépés ingyenes!

Labdarúgás, női NB I, 5. forduló
FTC – ETO FC Győr
Szeptember 23., szombat, 15.00, FTC Női Labdarúgó Központ, Bihari út
A belépés ingyenes!