Idegenben is ötgólos győzelmet arattunk!

2018. november 18., vasárnap 15:31 | 3 hónapja 1 napja 3 órája
Női labdarúgócsapatunk idegenben, Makón is ötgólos győzelmet aratott, így továbbra is százszázalékosan vezeti a tabellát!
Idegenben is ötgólos győzelmet arattunk!

A két gárda legutóbb szeptemberben találkozott egymással, akkor 7-0-ra győztünk, így most is számíthattunk rá, hogy sikerül megszerezni a három pontot. A múlt héten is eredményes Luana Spindler révén született meg az első gól a 14. percben (0-1), majd tíz perccel később Papp Luca növelte az előnyünket (0-2).

Bő félóra elteltével az MLE ellen csereként gólt szerző Fogl Katalin talált be (0-3), a szünet előtt pedig Szabó Viktória is gólt szerzett (0-4). A második félidőben kissé alábbhagyott a lendületünk, majd az egyik hazai játékos sérülése miatt csaknem 25 percig állt a játék. A hosszúra nyúlt találkozó 103. percében Szabó ismét eredményes volt, így beállította a 0-5-ös végeredményt.

Újabb könnyed győzelmünkkel továbbra is százszázalékosan vezetjük a tabellát! Folytatás a bajnokságban november 29-én, az MTK ellen hazai pályán, a második helyen álló, 11 ponttal mögöttünk álló riválisunkkal szemben, ám előtte még a kupában a Mol Vidi otthonába látogatunk jövő vasárnap.

NŐI NB I, 11. FORDULÓ
Szent Mihály - FTC-Telekom 0-5 (0-4)
FTC:
Samu (Németh, 81.) – Nagy V., Buzás, Csigi (Zlidnis, 88.), Szabó V. - Róth, Papp, Pusztai, Fenyvesi - Fogl (Kocsán, 88.), Spindler (Poljak, 88.)
Gól: Spindler (14.), Papp (24.), Fogl (32.) Szabó V. (41., 103.)