Jöjjön a negyedik!

2018. április 23., hétfő 11:50 | 7 hónapja 18 napja 4 órája 24 perce
Női labdarúgócsapatunk csütörtökön, 20 órakor a DVTK ellen lép pályára az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a Magyar Kupa döntőjében. A belépés ingyenes!
Jöjjön a negyedik!

Női labdarúgóink a Magyar Kupa elődöntőjében az MTK-t búcsúztatták Fenyvesi Evelin 87. percben szerzett góljával, így sorozatban ötödik alkalommal jutottak be a fináléba, három megnyert kupadöntő után.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezik a döntőt. A mérkőzésre a belépés ingyenes!

- Tavaly nyár óta ugyanazt a játékot gyakoroljuk és csiszoljuk. Nagy változás most sem lesz, azt várom, hogy azokat a dolgokat, amiket tanultunk, a játékosok a lehető legjobban visszaadják a pályán, és akkor nem lehet semmi problémánk. Nehéz mérkőzés lesz, mert a Diósgyőr is nagyon készül, és nagyon sok szurkolójuk érkezik Budapestre. Jó időben egy jó hangulatú mérkőzésre számítok – mondta csapatunk vezetőedzője, Dörnyei Balázs.

A kupa sorsa egy mérkőzésen dől el. Abban az esetben, ha a rendes játékidő döntetlenre végződik, tizenegyesrúgások következnek.

Fontos információ, hogy szurkolóink a V és B8-B9 jelű szektorokban foglalhatnak helyet. A találkozóra a belépés a 3-as kapunál lehetséges.

Női Magyar Kupa-döntő
DVTK-FTC
Új Hidegkuti Nándor Stadion
Április 26., csütörtök, 20.00
A belépés ingyenes!