Kiderül a karakter

2017. május 8., hétfő 18:40 | 1 éve 2 hónapja 7 napja 23 órája 57 perce
Dörnyei Balázs a női labdarúgó bajnoki döntő első meccsén elszenvedett vereség ellenére bizakodó a párharcot illetően.
Kiderül a karakter

Bajnoki címvédő női labdarúgó-csapatunk 1-0-s vereséget szenvedett hazai pályán az MTK-tól, így hátrányba került a két nyert meccsig tartó bajnoki fináléban. Vezetőedzőnk, Dörnyei Balázs a találkozó után őszintén beszélt a pozitívumokról és a negatívumokról is.

A lányok most érthető módon nagyon el vannak keseredve, de azt gondolom, hogy ezek a pofonok is kellenek ahhoz, hogy még jobb csapattá váljunk. Ma 50-60%-ot adtunk bele a meccsbe, miközben az ellenfél kiköpte a tüdejét. Nem voltunk elég gyorsak, sem elég intelligensek a pályán. Ugyan sok helyzetet dolgoztunk ki, mégis mi kaptuk a gólt. De ha a helyzet pozitív oldalát nézem, akkor most kiderül, milyen a játékosaim karaktere. A párharc következő meccsein meg kell mutatnunk, hogy tudunk úgy futballozni, ahogy a Fradiban kell. Most vert helyzetben vagyunk, de ez a csapat képes innen felállni. A játékunk ma is rendben volt, az első 30 percet leszámítva jól csináltuk a dolgunkat, bár talán kissé lassabban, mint szoktuk. Így is megvolt az esélyünk a győzelemre, de nem éltünk vele. Hasonló forgatókönyvre számítok a második meccsen is, csak más végkifejlettel. Biztos vagyok benne, hogy jövő héten nem ér véget a párharc!

A bajnoki döntő második mérkőzését május 15-én, hétfőn, 16.00-kor rendezik az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Ha azon a meccsen kiegyenlítünk, akkor a mindent eldöntő harmadik összecsapást ismét hazai pályán vívhatjuk meg.