Semmi sem működött

2017. május 15., hétfő 19:43 | 1 éve 2 hónapja 22 órája 56 perce
Női labdarúgó-csapatunk az MTK ellen kettős vereséggel veszítette el a bajnoki címet. Dörnyei Balázs vezetőedző értékelt a második mérkőzés után.
Semmi sem működött

„Erre nem tudok magyarázatot adni. Az MTK kétszer találta el a kaput, mi pedig mindent kihagytunk. Nem tudom, hogy ez hányszor fordul elő a futballban. Uraltuk a meccset, ziccereink voltak, de nem rúgtunk gólt. Az, hogy ki akart futballozni és ki nem, az itt most senkit sem érdekel. Sokkal jobban fáj, hogy kétféle labdarúgó-felfogásból az nyert, amelyik nem igazán támogatja a futball fejlődését. Megfelelő tempóban játszottunk, még több helyzetünk volt, mint az első meccsen, de üres kapu mellé emelgettük a labdát kétszer is. Nem hiszek a szerencsefaktorban, mert mi mindent megtettünk az egész évben. A magyar női labdarúgásban ezek a lányok messze a legtöbbet dolgozták. Ma nem működött semmi, nem tudom, mi lehetne a megoldás. Az utolsó tíz percünk nagyon rosszul sikerült, nagy volt a szervezetlenség. Azt nagyon bánom.” – értékelte a döntő második mérkőzését Dörnyei Balázs vezetőedző.

Női NB I, döntő, 2. mérkőzés
MTK-FTC 1-0 (0-0)
FTC:
Németh J. - Szeitl, Aleksic, Vidovenyecz (Mosdóczi, 69.), Cankovic - Bognár E., Fenyvesi, Nagy Á. - Bulatovic (Orji, 46.), Zlidnis, Poljak (Zágor, 61.).
Vezetőedző: Dörnyei Balázs
MTK: Szőcs - Tóth B. (Papp D., 82.), Demeter, Csányi, Méry (Oláh A., 61.) - Farádi-Szabó, Pinczi, Palkovics, Krascsenics (Szabó Zs., 76.) - Nagy L., Turányi.
Vezetőedző: Szabados György
Sárga lap: Demeter (13.), Farádi-Szabó (34.), Tóth B. (38.), Pinczi (47.), Oláh A. (86.), Szabó Zs. (90.) ill. Szeitl (65.), Cankovic (90.)
Gól: Turányi (77.)