Vb-selejtező előtt

2017. szeptember 19., kedd 11:41 | 9 hónapja 27 napja 6 órája 44 perce
Az Eb döntős Dánia ellen lép pályára a női labdarúgó- válogatott. A keretbe nyolc ferencvárosi játékos kapott meghívót.
Vb-selejtező előtt

Megkezdi vb-selejtezős szereplését a női labdarúgó-válogatott. Markó Edina tanítványai Gyirmóton fogadják a nyári Európa-bajnokságon döntőt játszó dán csapatot. A kontinenstorna fináléja után játékosai sztrájkja miatt került be a hírekbe mai ellenfelünk, a szövetséggel szembeni rendezetlen pénzügyi vita miatt a csapat múlt pénteken nem játszotta le lekötött felkészülési mérkőzését az Európa-bajnok ellen. Szombat este a dán labdarúgók érdekvédelmi szervezete közleményben jelezte, hogy amennyiben szövetség nem teljesíti haladéktalanul a feltételeiket, nem lépnek pályára a Magyarország elleni vb-selejtezőn sem. Végül sikerült mindenki számára elfogadható megoldást találni a régóta húzódó problémára, így a dánok pályára lépnek Gyirmóton.

A skótok elleni felkészülési találkozón több játékos betegség és sérülés miatt nem volt bevethető állapotban, mostanra azonban a bokasérüléssel bajlódó Sipos Lilla kivételével mindenki egészséges, és pályára léphet Dánia ellen.

A mérkőzésre készülő keretben nyolc ferencvárosi játékos kapott helyet: Németh Júlia, Szeitl Szilvia, Szabó Viktória, Mosdóczi Evelin, Csiki Anna, Fenyvesi Evelin, Nagy Ágnes és Kocsán Petra.

A Magyarország-Dánia vb-selejtező 18.00 órakor kezdődik Gyirmóton, találkozóra ingyenes a belépés. A találkozót az M4 sporttelevízió élőben közvetíti.

Magyarország-Dánia
vb-selejtező 1.forduló
18:00
Alcufer Stadion
Gyirmót