Vereség az MTK-tól

2018. november 29., csütörtök 15:24 | 2 hónapja 21 napja 3 órája
Női labdarúgócsapatunk bár a második félidőben szépített Mosdóczi Evelin büntetőjével, végül 2-1-es vereséget szenvedett az MTK ellen.
Vereség az MTK-tól

Női labdarúgócsapatunk idén utoljára lépett pályára a bajnokságban. Listavezető együttesünk a második helyen álló MTK-t fogadta hazai pályán.

A mérkőzés elején Csiki és Szabó is közel járt a gólhoz, ám a 31. percben tizenegyest kaptak a vendégek, amit Pinczi értékesített is. Birtokoltuk a labdát, ám a bekapott gól után nem sikerült újabb helyzeteket kialakítani, ráadásul Pinczi a félidő vége előtt öt perccel megduplázta az MTK előnyét.

A második játékrész 1-1 helyzettel indult mindkét oldalon, majd a 65. percben Mosdóczi büntetőjével szépítettünk. A félidő hátralévő részében a mezőnyben zajlott a játék. A 90. percben Csiki a kapu előterében rosszul találta el a labdát, így kimaradt az egyenlítési lehetőség. Több gól nem esett, az MTK megnyerte a találkozót.

Női NB I, 12. forduló
FTC-MTK 1-2 (0-2)
FTC: Samu - Mosdóczi, Szeitl, Zlidnis, Szabó V. - Fenyvesi, Rőhberg (Spindler, 64.), Aleksic, Csiki - Poljak, Kocsán (Fogl, 82.)
MTK: Szőcs – Tóth, Turányi, Demeter, Pinczi – Czellér, Szabó, Csányi, Capuzzo – Kós, Oláh
Gól: Mosdóczi (65.), illetve Pinczi (32., 40.)