Dragóner-góllal magyar győzelem

2015. március 3., kedd 19:32 | 3 éve 11 hónapja 15 napja 20 órája 22 perce
A Ferencváros játékosa, Dragóner Filip góllal járult hozzá, hogy az U17-es magyar válogatott 2-0-ra legyőzze Finnországot.
Dragóner-góllal magyar győzelem

A Belvon Attila vezette U17-es magyar labdarúgó-válogatott a márciusi, hazai rendezésű Eb-selejtező elitkörre készülve négynapos összetartáson vesz részt a héten Telkiben. Kedden felkészülési mérkőzés szerepelt a programban, a mieink a finnek korosztályos csapatával mérték össze tudásukat – írja az mlsz.hu.

Dragóner végig veszélyesen futballozott
Dragóner végig veszélyesen futballozott

A magyarok a 19. percben szerezték meg a vezetést, méghozzá a Ferencváros játékosa, Dragóner Filip góljával. Fiatal játékosunk Kovács Dávid baloldali beadása után egy védő szorításában pörgetett az ellenfél kapujába.

A második félidő elején Kovács Dávid révén újabb gólt szereztünk, így a magyar nemzeti csapat végül 2-0-ra győzött a finnek ellen.

A két együttes csütörtökön ismét megmérkőzik egymással.

Felkészülési mérkőzés
Magyarország-Finnország 2-0 (1-0)
Magyarország: Demjén Patrik (Vajda Dániel, 64.) - Tóth Dávid (Patik Bence, 64.), Szalai András, Nagy Zsombor, Gergényi Bence - Vogyicska Bálint, Szabó Bence (Szőke Dániel, 64.), Bodrogi János (Tajti Mátyás, 53.) - Kovács Dávid, Dragóner Filip (Herjeczki Kristóf, 53.), Tömösvári Bálint (Bíró Ákos, 46.)
G.: Dragóner (19.), Kovács D. (48.)
(forrás, fotó: mlsz.hu)