Gólarány döntött!

2017. november 14., kedd 10:00 | 1 éve 9 órája
Az FTC U8-as labdarúgó-csapata a hétvégén Bükön vett részt egy nyolc csapatos nemzetközi tornán Deli Anikó vezetésével, ahol kiválóan szerepeltek.
Gólarány döntött!

Az első külön alvás a szülőktől jól sikerült, hiszen ez sem könnyű a gyerekek és az edzők életében, de kifogástalanul vették az akadályt a kicsik, és a nagyok is egyaránt. Bár a felnőtteknél ez már rutinból működik, mondta Deli Anikó vezetőedző Maticza Katicával együtt.

A Sturm Graz ellen vereséggel kezdtük a tornát, szinte az egyik legjobb mérkőzésünk ez volt.

Harcos kemény csapat ellen kellett helytállni, ami meg is valósult, hiszen itt nem az eredményt nézi az edző, hanem azt hogy mi valósul meg abból, amit edzéseken tanulunk. Mivel jók az edzések, és a gyermekek is figyelmesek és tanulékonyak, ezért elmaradhatatlan az eredmény, ami most sem késlekedett.

A derbin megvertük az Újpest csapatát 1-0-ra, a legtöbb párharcot ezen a meccsen vívtuk meg, szintén kiváló teljesítményeket láthattunk, ahogyan a Pécs, és a Haladás Lurkó csapata ellen is.

Ezután a torna egyik legjobb meccse következett a Videotonnal. Döntetlen született, de hihetetlen jó iramú meccset láthatott a közönség, többen meg is jegyezték a lelátón, hogy ezentúl csak gyerek meccsekre járnak, annyira elvarázsolta őket a játékuk.

Az utolsó összecsapást az ETO ellen győzelemmel zártuk. Három 16 pontos csapat végzett az élen, így a gólarány döntött. Csapatunk így III. helyezettek lettünk.

A tornán nagyszerű volt a szervezés, minden a gyermekekről szólt, ezért köszönet jár Szabó Ákosnak.

Borg-Wagner Nemzetközi Teremlabdarúgó Torna Bük
FTC - STURM GRAZ 0:1
FTC- UTE 1:0
FTC -PMSC 1:0
FTC - HALADÁS LURKÓ 2:0
FTC - VIDEOTON 0:0
FTC - ETO 4:0
FTC- HALADÁS 3:1
1. helyezett: UTE
2. helyezett: Sturm Graz
3. helyezett: FTC

Keret: Bucsák Mihály, Pető Botond, Juhász Gergő, Ottó Benjamin, Huszti Gergő, Takács Máté, Ambach Alex, Szoják Botond, Szentkúti Ádám, Tánczos Zalán
Góllövők: Bucsák Mihály 6(), Juhász Gergő, Ottó Benjamin, Pető Botond, Huszti Gergő, Szoják Botond