Hazai győzelem!

2017. szeptember 17., vasárnap 16:43 | 1 éve 3 hónapja 1 napja 16 órája 46 perce
A Ferencváros csapata nyerte a 4. Albert Flórián Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Tornát a Népligeti Sportközpontban.
Hazai győzelem!

Immár negyedik alkalommal rendeztük meg az Albert Flórián Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Tornát a Népligeti Sportközpontban.

A 2008-as születésű gyermekek számára kiírt viadalon ferencvárosi diadal született. Csapatunk az elődöntőben a Pécset győzte le, így a fináléban az Újpesttel játszott, amelytől korábban a csoportkörben 1-0-ra kikapott.

A döntőben azonban fordult a kocka: a Fradi 6-2-re legyőzte lila-fehér riválisát, így a Népligetben tartotta az Albert Torna győztesének járó trófeát!

A gólkirály is fradista játékos lett: Kőszegi-Hoffmann Dániel nyerte az Albert díjat.

A győztes csapat névsora: Szepessy Máté, Patyó Milán, Gólik Benjámin, Sas Bálint, Kőszegi-Hoffmann Dániel, Vágvölgyi Sándor, Babos Bendegúz, Wébel Máté, Abaházi Demeter, Kertes Barnabás, Horváth Dénes.
Edző: Deák Zsolt.

Fontos, hogy az utánpótlásban is szokják már a gyerekek, hogy nemzetközi ellenfelekkel játszanak – mondta a torna névadójának, a legendás Császárnak a fia, ifj. Albert Flórián. – Mivel apu a 9-es mezben játszott, az volt a koncepció, hogy a 9 éveseknek indítjuk el a versenyt, és nagyon örülök, hogy már negyedik alkalommal rendezhettük meg a tornát. Ilyenkor azok a gyerekek, akik zsenge koruk miatt már nem ismerhették apukámat, biztosan hallanak egy-két dolgot a szüleiktől vagy az edzőjüktől, hogy ki is volt az az Albert Flórián.