Kiváló eredmények U9-ben

2019. január 31., csütörtök 15:47 | 19 napja 2 órája 3 perce
Jó eredményeket értek el az U9-esek.
Kiváló eredmények U9-ben

Dunamenti Gyermek Liga

2018. 11. 11-én, az utolsó fordulóval lezárult a kisebb korosztályok őszi küzdelme a Gyermek Liga bajnokságban. Gödöllőn U9-ben a FTC és a Grosics Akadémia játszotta az ősz rangadóját. Egy, a korosztályában ritka magas színvonalú mérkőzésen 2:0-s eredménnyel az FTC csapata került ki győztesen, melynek eredményeként a gyerekek a lista első helyén várhatják a tavaszi folytatást.

A bajnokság állása U9-es korosztályban

Ferencváros TC 28 pont
Grosics Akadémia 27 p.
Gödöllő SK 22 p.
MOL VIDI FC 21 p.
MTK Budapest 19 p.
SC HIRÖS-ÉP 19 p.
DVTK 19 p.
VASAS Kubala Akadémia 17 p.
Budapest Honvéd 17 p.
UTE LA 15 p.
Eger SE 13 p.
Kelen SC 12 p.
Ikarus BSE 0 p.

Edzők: Molnár Tamás, Lengyel Béla, Horváth Csaba

Tutto Moto Cup

2018 október 22-én a Láng Vasas telepen került megrendezésre a Tutto Moto Cup utánpótlás torna, ahol U9-es csapatunk szoros döntőt játszva ezüstérmet szerzett. A 16 csapat részvételével megrendezésre kerülő tornán veretlenül menetelt a csapat egészen a döntőig, ahol csupán egy góllal maradt alul a Gödöllő SK csapata ellen. Az egész tornán jellemző kimagasló mezőnymunkát kiváló egyéni teljesítmények erősítették.

A torna gólkirálya az FTC U9 játékosa, Szoják Botond lett 9 góllal.

Keret: Ambach Alex, Almássy András, Ferenczik Rihárd, Juhász Gergő, Pető Botond, Szoják Botond, Takács Máté, Tánczos Zalán

Góllövők: Szoják Botond (9), Juhász Gergő (6), Ferenczik Rihárd (4), Takács Máté (4)
Tánczos Zalán (1)

Sátor Kupa Gödöllő

December első hétvégéjén rendezték meg a Gödöllő SC. óriás sátrában, 18 csapat részvételével a rangos utánpótlás tornát. Az FTC U9-es csapata a „B” csoportból, többek között a LOKI és a Gödöllő SK csapatát legyőzve jutott tovább, és menetelt a döntőig.

A magas színvonalú játékot hozó döntőben a debreceni Olasz Focisuli ellen játszó csapatunk, a rendes játékidőben elért 1:1-es eredményt követően, a büntetőknél egy góllal maradt le csupán a dobogó legfelső fokáról.

A torna legjobb mezőnyjátékosa az FTC U9 játékosa Bucsák Mihály lett.

Keret: Ambach Alex, Bucsák Mihály, Ferenczik Rihárd, Mátyus Kende, Pető Botond, Otto Benjámin, Szoják Botond, Takács Máté

Góllövők: Pető Botond (8), Mátyus Kende (4), Otto Benjámin (4), Takács Máté (4), Szoják Botond (3), Bucsák Mihály (1), Ferenczik Rihárd (1)