Ezúttal bronzérem

2018. március 6., kedd 12:18 | 10 hónapja 9 napja 21 órája 2 perce
A hétvégén befejeződtek a magyar curling bajnokság küzdelmei, amelyben két ferencvárosi csapat is érdekelt volt.
Ezúttal bronzérem

A Kamaraerdei Curling Clubban megrendezett csapatbajnoki döntőn két ferencvárosi együttesnek szurkolhattunk. Az uraknál az alapszakaszban az FTC Share On Stone a második, az FTC Jaguars pedig a negyedik helyen zárt, így bekerültek a rájátszásba, míg az FTC Fradi a nyolcadik helyen zárt. Az előző szezonban bronzérmes Jaguars a negyeddöntőben kikapott a Vasas SC Titánoktól, az FTC Share On Stone pedig az elődöntőben az UTE Férfi 1.-től.

A lebonyolításnak köszönhetően a Share On Stone-nak még volt esélye döntőbe kerülni, azonban a Vasas SC Titánok 7-4-re győzött, így a két ferencvárosi csapat egymással küzdött meg a bronzmérkőzésen, amelyet végül a Share On Stone nyert meg 7-4-re.

A hölgyeknél az FTC-End Hunters öt meccsen két pontot szerzett az alapszakasz során, amely a hatodik helyre volt elég.

„Az Európa-bajnokság után néhány változást eszközöltünk a csapat felállásában, emiatt viszont a nevünket is meg kellett változtatnunk. Sajnos a hétvégi rájátszásban az új összeállításban nem sikerült döntőbe jutnunk. A harmadik helyért vívott mérkőzésen viszont legyőztük a másik ferencvárosi csapatot, a Jaguarst. Bár éremmel fejeztük be a csapatbajnokságot, ez némi visszalépés a tavalyi bajnoki címünkhöz képest” – mondta Fóti Balázs, az FTC Share On Stone játékosa.

EREDMÉNYEK
CURLING, ORSZÁGOS CSAPATBAJNOKSÁG
FÉRFI

3. FTC Share On Stone, 4. FTC Jaguars, 8. FTC Fradi
NŐI
6. FTC-End Hunters