Nagyszerű kezdés

2015. január 13., kedd 14:54 | 3 éve 9 hónapja 30 napja 15 órája 15 perce
Az FTC Jégmadarak csapata magabiztos szerepléssel tartotta otthon az Zöld Sas Vándorkupát a hétvégén.
Nagyszerű kezdés

Zöld-fehér sikerrel zárult a 10 csapatos FTC Kupa, amelyen szakosztályunk három alakulata méretett meg. A szezonban már Magyar Kupát nyert FTC Jégmadarak kiegyensúlyozott teljesítménnyel magabiztosan hódította el a Zöld Sas vándortrófeát. Az FTC Jégverés és az FTC Jaguars hullámzó teljesítménye csak a 7-8. helyekhez volt elegendő.


Az idei FTC Kupa sajátossága volt, hogy egy különleges játékrendszert, az úgynevezett SKIN-game lebonyolítást alkalmazták, ahol a rendes játékmenettől eltérően az eredményt nem a kijelölt kör középpontjához legközelebb csúsztatott köve száma adta meg, hanem minden mérkőzésen fix 20
pont került kiosztásra a két csapat között. Ennek a szokatlan pontozásnak köszönhető, hogy végig nyitott volt az eredmény, a fordulók között jelentősen átrajzolódott a tabella.


Utolsó felkészülési lehetőség volt ez a torna a jövő héten kezdődő három hétvégés csapatbajnokság előtt, melyen az elsőség egyben a férfi és női magyar válogatottságot is jelenti. A Ferencváros mindhárom induló ligában érdekelt:


Férfi A osztály:
FTC Fradi, FTC Jaguars, FTC Jégmadarak
Női A osztály: FTC End-Hunters
Koedukált B osztály: FTC Kazuár