Nemzetközi siker

2015. január 20., kedd 14:35 | 3 éve 9 hónapja 23 napja 15 órája 38 perce
Az FTC Jégmadarak curling csapata nyerte hétvégén a Berlin Curling Cup-ot, amely a szezon harmadik trófeája a Magyar Kupa és a Zöld Sas Kupa mellé.
Nemzetközi siker

A hazai curling bajnokság férfi "A" osztályában szereplő FTC Jégmadarak csapata nyerte a hétvégén első alkalommal megrendezett Berlin Curling Cup elnevezésű nemzetközi versenyt. A tornán 16 csapat indult, számos német alakulat mellett volt a mezőnyben cseh, litván és orosz csapat is.

Fóti Balázs csapatkapitány így nyilatkozott a Magyar Curling Szövetségnek a siker után: „Nagyon jó felkészülés volt ez a hétvége az országos bajnokságra, jó meccseket játszottunk. Szerencsénk volt a sorsolással felkészülési szempontból, mert az első hét helyezettből csak a hatodikkal nem játszottunk, így az erősebb csapatokkal tudtunk mérkőzni. Játszottunk két berlini, egy hamburgi, egy orosz és egy cseh csapat ellen."

A győztes csapat tagjai: Fóti Balázs (s), Fóti Gábor, Szabad Tamás, Riesz Gábor
A magyar válogatottságot is eldöntő OB férfi alapszakasza január 31-én kezdődik, ahol 12:30-kor az FTC Jégmadarak a címvédő Cool Jégfarkasokkal találkoznak. A női bajnokság már elindult, itt az első négy mérkőzés után az FTC End-Hunters a 4. helyen várja a folytatást.