A bronzérmes jön

2017. október 20., péntek 16:56 | 1 éve 23 napja 12 órája 48 perce
Az EHF-kupában is szereplő Grundfos Tatabánya, a tavalyi bajnokság harmadik helyezettje látogat a Népligetbe a Ferencváros férfi kézilabdacsapatának ellenfeleként az NB I 8. fordulójában.
A bronzérmes jön

A Tatabánya egy papírforma-vereséggel kezdte a szezont, de csak három góllal kapott ki Szegeden (28-25), majd otthon magabiztosan verte a Komlót (31-21), a harmadik hely megszerzése szempontjából fontos mérkőzésen azonban 23-19-re alulmaradt a Balatonfüred otthonában. Három forduló után tehát két vereséggel állt a Grundfos, amely ezután magára talált, megverte hazai pályán a Ceglédet (28-23), idegenben a Budakalászt (29-25), majd nagyon simán a vendég Dabast (32-18).

A csapat leggólerősebb játékosa az idén a bajnokságban Milos Vujovic, a montenegrói balszélső 33 találatával a góllövőlista második helyén áll.

Ami bennünket illet, egy kemény sorozat végéhez érünk vasárnap, hiszen a szegedi és a veszprémi kirándulás után a héten kedden még Balassagyarmaton is játszottunk egy kupameccset. Sok volt a sérültünk és betegünk: Nagy Máté, Marián Zernovic, Pál Gergely, Grebenár Gábor, Benmiloud Yassine és Bali Richárd is különböző problémákkal küzdött, de vasárnap várhatóan mindannyian tudják vállalni a játékot.

„Még csiszolni kell a játékunkon, de biztos vagyok benne, hogy a Tatabánya ellen mindenki fel fog pörögni. Muszáj lesz magas hőfokon égnünk ahhoz, hogy elérjünk egy jó eredményt. Papíron az ellenfél egy jobb csapat, nekünk a saját játékunkat kell játszanunk lendületesen, felszabadultan kézilabdázni, és akkor emelt fővel mehetünk haza” – mondta irányítónk, Grebenár Gábor.

Grebenár Gábor teljes nyilatkozata:

Férfi kézilabda NB I, 8. forduló:
Ferencváros-Grundfos Tatabánya
Elek Gyula Aréna, vasárnap, 17.00
Jegyárak: álló 1.000 Ft, ülő 1.500 Ft

Online ide kattintva vásárolhatóak belépők, valamint a mérkőzés napján 15.30-tól a helyszínen is lehet még jegyet kapni.