A sírból hoztuk vissza

2017. november 25., szombat 21:31 | 10 hónapja 22 napja 5 órája 13 perce
Egyik vezetőedző sem volt elégedett a megszerzett egy ponttal a Ferencváros-Orosháza (18-18) férfi kézilabda bajnokit követően.
A sírból hoztuk vissza

„Nem írtam volna alá a mérkőzés előtt ezt az egy pontot – kezdte Buday Dániel, az Orosháza trénere. - Jól felkészültünk, nagy motivációval érkeztünk, az első félidő elején volt egy kis megingásunk, de utána végig irányítottuk a mérkőzést. Gyorsan eldönthettük volna a két pont sorsát, de 10-12 ziccert kihagytunk, ez nyilván megbosszulta magát. A Ferencváros jól élt a lehetőséggel, amit mi adtunk neki, gratulálok az ellenfélnek. Részünkről azonban több volt ebben a mérkőzésben.”

A Fradi vezetőedzője, Adorján Gábor szerint ismét döntő szituációkba rontottunk bele. „Az első félidőben főleg az Orosháza hibázott, ezt meg kellett volna becsülnünk, és elmenni több góllal, de akkor több dupla hibákat vétettünk, azaz elől és utána rögtön hátul is, ennek az lett az eredménye, hogy – a már szokásos - többgólos hátránnyal mentünk az öltözőbe. Óriásit küzdött a csapatom, de nem tudom, mire lesz elég ez az egy pont. A végjáték alapján örülni kell neki, összességében azonban nem lehetek elégedett, mert a hétközi Balatonfüred elleni kupameccs miatt többen nem tudtak annyit hozzátenni a csapat teljesítményéhez, amennyit kellett volna, és több játékosom is nagyon elfáradt a végére. A sírból hoztuk vissza a meccset.”

Csapatunk három ponttal áll a tabellán csakúgy, mint a Vác és a Gyöngyös.

Jövő szombaton Balatonfüredre látogatunk.

Az egy pontot érő hetes: