Adorján: Szégyenteljes teljesítmény

2017. december 2., szombat 20:13 | 10 hónapja 15 napja 5 órája 59 perce
Adorján Gábor vezetőedző szerint nagyon mély lelki gödörből várja a soron következő három, rendkívül fontos bajnokit a Ferencváros férfi kézilabdacsapata a Balatonfüreden elszenvedett 30-21-es vereség után.
Adorján: Szégyenteljes teljesítmény

„Szégyellem magam a csapat teljesítménye miatt – kezdte Adorján Gábor, az FTC vezetőedzője. - Az első félidőben messze nem tudtuk azt a játékot nyújtani, amit múlt szerdán a kupameccsen a fürediek ellen, a modern, gyors kézilabdát ma a Balatonfüred játszotta, ezúton is gratulálok az ellenfélnek. Sok csapat elvérzett itt, de nem így, nagyon csalódott vagyok. Van még az idén három mérkőzésünk, nagyon nehéz lelki helyzetben fogunk belemenni” – utalt a tréner arra, hogy decemberben fogadjuk a Gyöngyöst és a Ceglédet, majd Vácra látogatunk.

Fiatal átlövőnk, Rédai Krisztián így nyilatkozott: „Elfogadhatatlan volt ez a teljesítmény, a Balatonfüred az első félidőben átrohant rajtunk. Minden meccshez úgy kellene hozzáállnunk, mintha az lenne az utolsó. A Gyöngyös ellen muszáj lesz nyernünk.”

A vendégek edzője, Csoknyai István is egyetértett azzal, hogy gyorsan eldőlt a mérkőzés. „Az első félidei jó játékunk eldöntötte a két pont sorsát, éreztem, hogy ma csak mi kerülhetünk ki győztesen. Tanultunk a Népligetben játszott kupameccsből, ahol majdnem elvéreztünk. Felszabadultan játszottunk, és a fiatalok is lehetőséget kaptak ma.”