Biztató jelek

2018. január 20., szombat 1:26 | 1 éve 29 napja 5 órája 52 perce
Horváth Attila vezetőedző látta a hibákat a Dabas ellen 27-24-re elveszített Ligakupa-mérkőzésen, így a bajnoki rajtig azon lesz, hogy azokat kijavítsa.
Biztató jelek

A dabasiak vezetőedzője, Tomori Győző sok következtetést nem vont le az eredményből. „Ez a meccs abszolút jól szolgálta a felkészülésünket a bajnokságra. A küzdős hatvan perc, amit vártunk, teljesült. Egy edzésnél sokkal jobb volt. Nagyon sok hibával kézilabdázott mindkét csapat.”

„Gratulálok a Dabasnak, és egyetértek kollégámmal, jól szolgálta a felkészülést a mérkőzés – kezdte Horváth Attila. - A helyünkre kerültünk, látom, hogy mik a hibáink, dolgozunk rajta, hogy ezeket kijavítsuk. Ez volt az utolsó olyan hetünk, hogy még a mérkőzés napján délelőtt is komoly munkát végeztünk, a jövő héttől áttérünk egy olyan időszakra, amikor többet pihenünk az eddiginél, de ennek a rengeteg munkának, amit végeztünk, be kell érnie. Voltak ma szép dolgok, de még kevés ideig tudjuk megcsinálni azt védekezésben és támadásban is, amit kérek, viszont már látok biztató jeleket. A jövő héten a fejeket kell rendbe rakni, hogy ezek a momentumok ne két-három, hanem 20-30 percig, vagy akár tovább is működjenek. Bízom benne, hogy a bajnokság kezdetére ez össze fog állni.”

A dabasiaknál Országh Ádám most tért vissza az Európa-bajnokságról a magyar válogatottól, de máris szerepet kapott a mérkőzésen. „Látszik, hogy a felkészülés ezen szakaszában lassúak vagyunk, körülményesek és pontatlanok. Biztos vagyok benne, hogy két-három hét múlva másmilyen meccset játszana egymással ez a két csapat.”

Jobbátlövőnk, Marczinkó Máté nyilatkozata itt nézhető meg: