Edzés az ünnepek között is

2017. december 27., szerda 16:37 | 1 éve 21 napja 3 órája 25 perce
Míg az NB I-es férfi kézilabdacsapatok nagy része karácsonyi pihenőjét tölti, addig a Ferencváros a két ünnep között is napi két edzéssel készül a folytatásra.
Edzés az ünnepek között is

Az új tréner, Horváth Attila átírta az eredeti programot, és behívta a játékosokat, mondván, szüksége van a csapatnak a minél több gyakorlásra. Így 27-én, 28-án és 29-én délelőtt kondi és futás, míg délután labdás edzés szerepel a programban, de még 30-án délelőtt is edzenek egyet a srácok, délután pedig csak azért nem, mert a női csapatnak mérkőzése lesz az Elek Gyula Arénában.

„Lehet, hogy ez meglepetés volt számukra, de bízom benne, hogy pozitívan veszik, és tudják, hogy szükségük van az edzésre. Remélem, hogy nem haragszanak rám” – nyilatkozta Horváth Attila, utalva arra, hogy a csapat ugyan az ő érkezésével két mérkőzésből két győzelemmel zárta a naptári évet, és elmozdult a kiesőhelyről, de sok munka vár még a csapatra, hogy kiharcolja a bennmaradást.

Közben a januári program is véglegesnek tűnik, amikor bajnoki szünet lesz, de a Ligakupában több mérkőzést is játszunk, amelyek jól szolgálhatják majd a felkészülést a februárban folytatódó bajnokságra.

A januári mérkőzéseink:
Ligakupa: Dabas-FTC (január 12., péntek, 18.30)
Ligakupa: FTC-Szigetszentmiklós (január 16., kedd, 19.00)
Ligakupa: FTC-Dabas (január 19., péntek, 18.00)
Ligakupa: Szigetszentmiklós-FTC (január 23., kedd, 19.30)
Edzőmérkőzés: Magyar junior válogatott-FTC (január 26., péntek, 17.00)

A férfi csapat jó hangulatú évzáróján mi is ott jártunk: