Elkezdtük az edzéseket

2018. június 14., csütörtök 13:07 | 7 hónapja 1 napja 19 órája 32 perce
A Ferencváros férfi kézilabdacsapata kedden elkezdte a konditermi edzéseket Bánkuti Gabriella fitneszvilágbajnok vezetésével - FOTÓGALÉRIA!
Elkezdtük az edzéseket

Erőnléti edzőnk a Muscle Town edzőteremben egyelőre egy kisebb csoportnak tartott edzést, hiszen a válogatott játékosok a nemzeti csapatnál vannak, a friss igazolások csak július 1-jén csatlakoznak a csapathoz, kivéve Debreczeni Dávidot, aki már most új társaival edzett.

Ezen a héten egy, a következő héten kettő, a harmadikon három, a negyediken pedig négy konditermi edzés vár a játékosokra. Az első héten futniuk kell még ezen kívül napi nyolc kilométert, a jövő héten pedig a két konditermi edzés mellett két nap napi 2x4 kilométert is előírt Bánkuti Gabriella, ezt a játékosok egyénileg futják le, és polar vagy egyéb okosórával küldik az eredményt a szakmai stábnak.

A klasszikus alapozás első hetében a Népligetben, majd július 16. és 21. között Balatonbogláron edzőtáborozik a csapat napi több edzéssel.

A helyszínen készített bővebb képgaléria Facebook-oldalunkon megtekinthető, rövidebb, lapozható galéria pedig Instagram-oldalunkon látható: