Emberéletek függtek a meccsen

2018. május 6., vasárnap 12:59 | 7 hónapja 5 napja 3 órája 33 perce
Mindenki tudta, hogy nem lesz szép mérkőzés, de ennek nem is kellett annak lennie – mondta Horváth Attila a Gyöngyös-Ferencváros férfi kézilabda bajnoki után.
Emberéletek függtek a meccsen

A 26-26-os döntetlennel mindkét csapat bennmaradt az első osztályban, Horváth Attila, a Ferencváros vezetőedzője szerint meg is érdemelte mindkét együttes az NB I-es tagságot.

„Gratulálok a Ferencváros tavaszi szezonjához és ehhez az utolsó mérkőzéshez is. Lehetett tudni, hogy nem lesz szép játék, de annál küzdelmesebb csata lesz a pályán. Mindkét csapat tudta, hogy hatalmas a tét, hogy 40 ember élete függött az eredményen, ezt lehetett is látni a mérkőzésen. Igazságos döntetlen született. Gratulálok a gyöngyösieknek is, örülök a bennmaradásuknak. Ezúton is szeretném megköszönni a klubvezetésnek, hogy garantálta nekünk, hogy a szezonban csak a játékra kelljen koncentrálnunk, jó olyan helyen dolgozni, ahol minden körülmény adott a munkához.”

Konkoly Csaba, a Gyöngyös vezetőedzője szerint megérdemelten maradt bent mindkét csapat.

„Bevallom őszintén, én ma két pontot szerettem volna szerezni, de mindkét csapat maximálisan nagyot harcolt, és megérdemelte az egy-egy pontot. Gratulálok az újonc Ferencvárosnak, amely hozzánk hasonlóan remek tavaszt futott, és ugyanúgy küzdött az utolsó percig a bennmaradásért, mint mi.”

A tabella ide kattintva megtekinthető.