Fejben volt a baj

2018. szeptember 9., vasárnap 11:48 | 4 hónapja 7 napja 2 órája 12 perce
Horváth Attila szerint túl nagy vérveszteség volt Bozo Andjelic hiánya, és mivel több kulcsjátékosunk teljesítménye is alulmaradt a várttól, így nem lehetett más az eredmény, csak vereség Komlón.
Fejben volt a baj

A Ferencváros férfi kézilabdacsapata 23-18-ra kikapott a tavalyi ötödik Komló otthonában az NB I 2. fordulójában. Horváth Attila vezetőedző szerint támadásban nagyon gyengén muzsikáltunk, és fejben nem voltunk ott.

„Gratulálok a Komlónak, látszik, hogy régóta együtt játszanak, rutinból meg tudták nyerni a meccset. Sok mindent megpróbáltam a kispadról, a védekezésünk működött, de támadásokban mélyen alul maradtunk. Hiányzott irányítónk, Bozo Andjelic, nagyon nagy vérveszteség, nem tudták pótolni a fiatalok, ennek ellenére nem fogom erre a vereséget, mert nagyon sok ziccert kihagytunk. Sajnos nem tudtunk alkalmazkodni az érdekes játékvezetői fújáshoz sem. Fejben nem voltunk itt, márpedi ehhez a sporthoz gondolkozni is kell, egy-két játékosunk teljesítménye elmaradt a vártól, így magunknak köszönhetjük a vereséget. Azon dolgozunk, hogy ezeket a hibákat kijavítsuk. Úgy tűnik, hogy a héten nem végeztük el ezt a munkát, amely ahhoz kellett, hogy ma nyerjünk Komlón. Ennek ellenére tovább kell menni azon az úton, amelyet kitűztünk magunknak, mert ez a csapat képes arra, hogy bárhol bármilyen eredményt elérjen” – mondta Horváth Attila.

Kilvinger Bálint, a Komló vezetőedzője szerint a nyitófordulóban Gyöngyösön elszenvedett vereség után nagyon mélyről kellett felállniuk. „A Ferencváros ellen játszottunk a felkészülési meccsek során, akkor kiderült, hogy egy nagyon jó csapat lesz az ellenfelünk, és csak úgy lehet esélyünk ellenük, ha nagyon kemény védekezést tudunk felhúzni. Az előző héten nem nagyon találkoztunk a védekezésünkkel, az volt a kulcs, hogy ezt ma megtaláltuk. Nagyon nehéz mérkőzés volt, de a bajnokágban mindegyik ilyen lesz, erősödött a középmezőny, és minden csapatnak minden meccsen a tudása legjavát kell nyújtania ahhoz, hogy győztesként hagyja el a pályát.”

Pénteken a Tatabánya otthonában lépünk pályára, majd jön a bajnok Szeged, szóval komoly erőltetett menetben van átalakult csapatunk.

Kövess bennünket Instagramon is: