Felkészülés a hétvégére

2017. november 21., kedd 12:37 | 10 hónapja 26 napja 15 órája 6 perce
A Ferencváros férfi kézilabdacsapata szerdán a Balatonfüredet fogadja a Magyar Kupa 3. fordulójában.
Felkészülés a hétvégére

A Balatonfüred kiváló formában kezdte a bajnokságot, megnyerte az első nyolc mérkőzését, majd kikapott a Veszprémtől és a Szegedről, így a negyedik helyen áll a tabellán, csupán két ponttal lemaradva a listavezető veszprémiektől.

Mindkét együttes vereséggel hangolt a hétvégén a kupamérkőzésre, mi Komlón kaptunk ki 28-22-re, a fürediek pedig az EHF-kupa selejtezőjében hétgólos vereséget szenvedtek a spanyol Granollers otthonában.

„Jelenthet előnyt, hogy az ellenfél egy hosszú utazás után jön hozzánk – kezdte Pál Gergely csapatkapitány. - Ugyanakkor semmilyen következtetést nem szabad levonni ebből, ugyanis mindkét csapatnak mások a céljai. Bízom abban, hogy ez a mérkőzés egy jó felkészülés lesz az Orosháza elleni szombati bajnokinkra.”

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, a következő körben a Cegléd lesz az ellenfél idegenben.

A találkozó beleszámít a Szurkolókat a lelátóra nyereményjátékunkba, amelyen értékes Fradi-cuccokat lehet nyerni. Részletek ide kattintva.

Férfi kézilabda Magyar Kupa, 3. forduló:
Elek Gyula Aréna
Ferencváros-Balatonfüred 18.00

Jegy:
1.000 Ft - álló
1.500 Ft – ülő

A mérkőzés napján 16.30-kor nyit a csarnok pénztára, online pedig ide kattintva vásárolhatóak jegyek.Pál Gergely teljes nyilatkozata: