Felőröltek bennünket

2017. október 22., vasárnap 20:32 | 1 éve 21 napja 10 órája 8 perce
A hosszabb kispad, a nagyobb rutin és persze a jobb játékoskeret döntött a vendégek javára az FTC-Tatabánya (19-28) férfi kézibajnokin.
Felőröltek bennünket

Vladan Matics, a Tatabánya vezetőedzője nehezebb meccsre számított. „A Ferencváros mindent megtett, de a keretünk erősebb, sikerült 60 percen keresztül forgatnom a csapatot, az utolsó 15 percben sokkal frissebbek voltunk, ez döntött. Valamint az, hogy 17-16-nál volt a Fradinak egy ziccere az egyenlítésre, de kihagyta, mi pedig elmentünk és megnyertük a meccset.”

Adorján Gábor, a Ferencváros vezetőedzője így értékelte a találkozót: „Gratulálok a Tatabányának, A ziccereket be kell lőni, de nem csak 17-16-nál, amikor egyenlíthetnénk, az első percben elkövetett hiba ugyanolyan hiba, mint a 60. percben elkövetett. Egy ilyen csapat ellen ennyi hibát nem lehet véteni, sokkal szorosabb meccset játszhattunk volna, túlzott lett a különbség. Nyilván Mikita Bence sérülése is megnehezítette a dolgunkat, de ennyi hibával nem lehet meccset nyerni. Most jönnek majd az olyan mérkőzések, amikor pontokat lehet gyűjteni, és akkor nyugodtan mehetünk el karácsonyozni.”

Harsányi Gergely, a vendégek három gólig jutó játékosa. „Mondhatjuk, hogy egyrészt a rutin győzött. Ebben a szezonban két arcunkat mutattuk, tudtunk nagyon jól játszani, és úgy is, mint az ifisták. Ennek az lett az ára, hogy Balatonfüreden is otthagytunk két pontot, most már arra koncentrálunk, hogy minden előttünk álló meccset megnyerjünk. Tudtuk, hogy harcos mérkőzés lesz, az első félidőben sok hibával játszottunk, a másodikban pedig felőröltük a Fradit a hosszabb kispadunkkal."

Rédai Krisztián. „Nincs ennyi gól a két csapat között. 40 percig jól tartottuk magunkat, utána sok hibával játszottunk, ziccereket rontottunk. Most már égetően szükségünk van a pontokra.”