Fradi-győzelmek Csömörön

2018. október 8., hétfő 14:12 | 4 hónapja 9 napja 16 órája 30 perce
A Ferencváros serdülő és ifjúsági fiú csapata is nagy csatában, de nyerni tudott a hétvégén Csömörön, így feledtette a hétközi, veszprémi vereségeket.
Fradi-győzelmek Csömörön

Kende Péter főleg 2003-as születésű játékosaiból álló serdülő együttese az ifjúsági III. osztályban a három-négy évvel idősebbek ellen lépett pályára Csömörön. A mieink végig két-három góllal vezettek (a szünetben 18-15-re), ám a második félidő hajrájában egyenlítettek a hazaiak. Az utolsó másodpercekben azonban Tanács Bence szélről megszerezte a győztes gólt, beállítva ezzel a 30-29-es végeredményt. A csömöriek az első vereségüket szenvedték el a bajnokságban, a Ferencváros pedig három győzelemmel és egy vereséggel áll a tabellán.

A serdülő után az ifjúsági csapat következett a felnőtt NB II-ben a Csömör ellen, amelynek irányítója a tavaly még a Fradiban játszó Bakos György. Ezzel szemben Kiss György nem számíthatott a továbbra is sérült két irányítójára, Kiss Bencére és Lukács Péterre, csapata azonban így is végig magabiztosan vezetett, és három góllal, 30-27-re nyert. A ferencvárosi fiatalok négy forduló után négy győzelemmel, tehát hibátlan mérleggel vezetik a felnőtt NB II tabelláját.