Háromból három

2018. december 3., hétfő 13:45 | 2 hónapja 12 napja 21 órája 14 perce
A Ferencváros ifi és serdülő fiú kézilabdacsapata is megnyerte legutóbbi bajnokiját.
Háromból három

A múlt héten Csurgóra utazott két csapatunk az első osztályú korosztályos bajnokságban, Kende Péter serdülő együttese 20-15-re, Kiss György ifi gárdája pedig 27-23-ra nyert idegenben.

Következő mérkőzését pénteken játssza mindkét csapat Budakalászon.

Ifi együttesünk a felnőtt NB II-ben is pályára lépett vasárnap, az a Gödöllő volt az ellenfél az Elek Gyula Arénában, amelynek legjobb játékosa a Fradi felnőtt csapatának videóelemzője, az FTC utánpótlásedzője és korábbi kézilabdázója, Márkus Béla sérülés miatt nem játszott. Távollétében 15-11-es félidő után nagyon magabiztosan, 31-23-ra győztünk. Többek között a serdülő korú Imre Bence ilyen remek góljaival:

„A csurgói meccs nagyon fontos volt, mert két ponttal voltak mögöttünk a forduló előtt – kezdte Kiss György az értékelést. - Egy jó középcsapat, amely otthon nagyon erős. A szünetben hátrányban is voltunk, de a második félidőre feljavult a védekezésünk és a kapusteljesítményünk, így tudtunk nyerni. A Gödöllő ellen sokat számított, hogy nem játszott náluk Márkus Béla. Végig vezettünk, és bár támadásban sok hibát vétettünk, de így is fölényesen győztünk.”

Ifistáink továbbra is vezetik a felnőtt NB II tabelláját, két pont az előnyük a Pilisvörösvár előtt. Idei utolsó felnőtt NB II-es bajnokijukat kedden, Dunakeszin játsszák, és ha nyernek, biztosan az élen telelnek.